15. خرداد 1396 - 16:33   |   کد مطلب: 17069
سالاد سزار از سالاد‌های بسیار معروف و پرطرفدار ایتالیایی هست که طعم خاص و عالی دارد که می‌توان آن را به عنوان یک وعده سبک و کم کالری استفاده کرد.
سالاد سزار,دستور العمل سالاد سزار,سالاد مقوی,shabnamha.ir,شبنم همدان,afkl ih,شبنم ها

سالاد سزار; این سالاد مقوی را جایگزین شام کنید+ طرز تهیه

 
به گزارش شبنم همدان به نقل از باشگاه خبرنگاران : سالاد سزار، سالاد محبوبی است که اولین بار توسط سرآشپز سزار کاردینی (cesare cardini) که یکی از مهاجران جنگ جهانی اول به ایالت کالیفرنیا و شهر سن‌دیه‌گو بود، درست شد.
 
سزار کاردینی بعد از چند سال کار در سن‌دیه‌گو، به تجوانای مکزیک مهاجرت و در همان جا رستوران خود را برپا کرد. در سال ۱۹۲۴ میلادی برای جشن ۴ جولای، سزار این سالاد محبوب را درست می‌کند. جالب این است که این سالاد، به دلیل کمبود مواد اولیه در رستوران سزار به وجود آمد، مخلوطی از مزه‌های کاملاً سنتی ایتالیایی که از آن روز تا به حال هر کسی آن را خورده به طرفداران این سالاد پیوسته. پنیر پارمزان، کاهو و روغن زیتون بکر به همراه سس ورسترشایر (Worcestershire) که معمولاً در آمریکا برای سس سالاد استفاده می‌شود، قدمت این سالاد خوشمزه که در ۲۰ دقیقه تهیه می‌شود به ۱۰۰ سال پیش برمی‌گردد.
 
در این بخش به طرز تهیه این سالاد اشاره می‌کنیم.
 
مواد لازم
کاهو تازه --- ۱ عدد
نان تست --- ۳ - ۴ عدد
روغن زیتون --- ۱۵۰ میلی لیتر
پنیر پارمیزان --- ۱۰۰ گرم
سرکه سفید --- یک قاشق غذا خوری
تخم مرغ --- یک عدد
سیر --- ۲ حبه
آب لیمو تازه --- ۲ قاشق غذا خوری
سس ورسترشایر --- ۲ قاشق غذاخوری
 
 
طرز تهیه
۱- برای درست کردن این سالاد باید قسمت‌های سالم و تازه کاهو را انتخاب کرده، سپس برگ‌ها را خوب بشوییم و خشک کنیم.
 
 
۲- دور نان‌های تست را به صورت یک قاب برش می‌زنیم و به کنار می‌گذاریم (دور نان، چون خشک‌تر است، سس و مواد را خوب به خود جذب نمی‌کند. به همین دلیل دور نان را جدا می‌کنیم و از بقیه نان استفاده می‌کنیم) قسمت‌های سفید و اسفنجی نان را به ابعاد یک سانتیمتری برش داده و در تابه نچسب که آغشته به کمی روغن و سیر له شده است با حرارت ملایم، تست می‌کنیم.
 
 
۳- برای آماده سازی سس سالاد ابتدا آب لیمو، تخم مرغ (تخم مرغ را یک دقیقه آب پز کنید)، سرکه سفید یا سرکه سیب، سس ورسترشایر، نمک و فلفل را مخلوط کرده و با همزن یا غذاساز خوب مخلوط می‌کنیم. بعد از حدود ۵ دقیقه، کم کم شروع به اضافه کردن روغن می‌کنیم تا حالت مایونز به خود بگیرد و کمی غلیظ شود
 
۴- برای سرو این سالاد کافی است برگ‌های تازه کاهو را خرد کرده و در ظرف مناسب ریخته، نان‌های تست شده و پنیر پارمیزان رنده شده را روی آن بریزید و در نهایت سس محبوب (آمریکایی‌ها و اروپایی ها) را به آن اضافه کنید.
 
 
۵- در نقاط مختلف دنیا به دلیل کمبود وقت و مسائل مختلف دیگر تغییراتی در این سالاد به وجود آمده است، ولی دستور تهیه‌ای که ذکر شد درواقع اصیل‌ترین دستور تهیه سالاد سزار است.
 
۶- با گذشت زمان این سالاد با مناطق مختلف جغرافیایی تغییراتی کرده، گاهی آن را غنی‌تر و مزه دارتر می‌کنند یا به آن سینه مرغ گریل شده، بیکن (در کشورهای غربی)، ماهی دودی یا میگو (در کشورهای ساحلی) اضافه می‌کنند.
 
 
۷- شما می‌توانید بسته به ذائقه خود افزودنی مناسب را اضافه کرده و سالاد سزار مورد پسند خود را پیدا کنید.
 
انتهای پیام/ص
سالاد سزار,دستور العمل سالاد سزار,سالاد مقوی,shabnamha.ir,شبنم همدان,afkl ih,شبنم ها
سالاد سزار,دستور العمل سالاد سزار,سالاد مقوی,shabnamha.ir,شبنم همدان,afkl ih,شبنم ها
سالاد سزار,دستور العمل سالاد سزار,سالاد مقوی,shabnamha.ir,شبنم همدان,afkl ih,شبنم ها

دیدگاه شما

آخرین اخبار