23. خرداد 1396 - 12:33   |   کد مطلب: 17186
کیک گوشت غذایی خوشمزه، هیجان انگیز و متفاوت است. البته شاید در ظاهر کیک گوشت به نظر شبیه به هر کیک معمولی دیگری برسد ولی کافی است آن را برش بزنید یا کمی از آن را بخورید تا متوجه تفاوت آن با کیک‌های دیگر بشوید.
کیک گوشت,انواع کیک,shabnamha.ir,شبنم همدان,afkl ih,شبنم ها

به گزارش شبنم همدان به نقل از ایران کوک:

 

مواد لازم

  • پیاز 1 عدد متوسط
  • روغن برای سرخ کردن
  • گوشت چرخکرده 250 گرم
  • فلفل دلمه‌ای خرد شده 1/4 پیمانه
  • قارچ خرد شده 1/2 پیمانه
  • رب گوجه فرنگی 1-2 قاشق غذاخوری
  • زردچوبه 1/2 قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل به مقدار کافی
  • پنیر پیتزا دلخواه
  • برای تهیه خمیر کیک:
  • تخم مرغ 4 عدد
  • ماست 1 پیمانه
  • روغن 1/2 پیمانه
  • نمک و فلفل به مقدار کافی
  • آرد 2 پیمانه
  • بیکینگ پودر 1/2 قاشق غذاخوری

کیک گوشت

 

کیک گوشت غذایی خوشمزه، هیجان انگیز و متفاوت است. البته شاید در ظاهر کیک گوشت به نظر شبیه به هر کیک معمولی دیگری برسد ولی کافی است آن را برش بزنید یا کمی از آن را بخورید تا متوجه تفاوت آن با کیک‌های دیگر بشوید. بله این کیک شیرین نیست. در ضمن کیک گوشت، مغزدار است و مغز آن از گوشت، پیاز، قارچ و فلفل دلمه‌ای تشکیل شده است. یعنی ظاهر زیبای کیک با طعم فوق‌العاده یک غذای گوشتی خوشمزه ترکیب شده است و به این ترتیب کیک جای نان را در غذای شما پر می‌کند. کیک گوشت را نباید با لوف گوشت اشتباه گرفت. برخلاف لوف گوشت که به کلی از گوشت تهیه می‌شود، کیک گوشت فقط یک لایه میانی گوشتی دارد.

 

کیک گوشت را می‌توانید به شکل‌های مختلفی تزیین کنید. برای تزیین می‌توانید از سس کچاپ یا سس مارینارا استفاده کنید. برای دورچین هم می‌توانید از گوجه، فلفل و سبزیجات مختلف استفاده کنید. این کیک خوشمزه بدون شک هر کسی را جذب خود می‌کند. می‌توانید آن را برای مهمانی افطار یا شام تهیه کنید و از آن لذت ببرید.

 

 

طرز تهیه: اول از همه باید مواد میانی کیک را تهیه کنید. برای این کار، پیاز را به صورت نگینی خرد کنید. کمی روغن را در تابه‌ای داغ کنید و پیاز را به آن اضافه کنید. پیاز را تفت بدهید تا طلایی رنگ شود. سپس گوشت چرخکرده را داخل تابه بریزید و همزمان نمک، فلفل و زردچوبه را هم اضافه کنید.

 

یکی دو دقیقه به تفت دادن ادامه دهید. سپس قارچ و فلفل دلمه‌ای خرد شده را اضافه کنید. ۵ دقیقه روی شعله ملایم تفت بدهید تا آب قارچ‌ها تبخیر شود. سپس یک قاشق رب گوجه بریزید و با مواد مخلوط کنید. اگر لازم بود ۱ قاشق رب دیگر هم اضافه کنید. (مراقب باشید، سس گوشت باید کاملاً غلیظ باشد پس بیش از حد رب اضافه نکنید.)

 

بعد از ۲–۳ دقیقه تفت دادن مواد میانی را از روی شعله بردارید و کنار بگذارید. حال نوبت به تهیه خمیر کیک رسیده است. فر را روشن کنید و روی دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید تا گرم شود.

 

۴ عدد تخم مرغ را درکاسه‌ای بشکنید و خوب با همزن برقی بزنید (۳–۴ دقیقه با دور تند). سپس ماست و روغن را اضافه کنید و مخلوط نمایید. بعد از آن نمک فلفل را هم با مواد مخلوط کنید. در آخر آرد و بیکینگ پودر را داخل کاسه الک کنید و چند ثانیه با دور کند همزن یا با همزن دستی بزنید تا مایه کیک یکدست شود.

 

کف قالب را چرب کنید و نصف مایه کیک را داخل آن بریزید. سپس مواد میانی را طوری روی خمیر بریزید که کمی از دیواره قالب فاصله داشته باشد. اگر میخواهید از پنیر پیتزا استفاده کنید، آن را در این مرحله روی مواد میانی بریزید. حال، بقیه خمیر را روی مواد بریزید تا آنها را کاملاً بپوشاند.

 

کیک گوشت را به مدت ۳۵–۴۰ دقیقه در فر قرار دهید. وقتی زمان پخت تمام شد صبر کنید کمی خنک شود و بعد کیک را از قالب خارج کنید و سرو نمایید. نوش جان!

دیدگاه‌ها

بسیار جالب بود.ممنون از آموزش

دیدگاه شما

آخرین اخبار