وی افزود: با بررسی گوشی تلفن همراه یکی از شاکیان در آزمایشگاه ادله دیجیتال، کارشناسان پلیس فتا بدافزاری را شناسایی کردند که بدون اطلاع کاربر و به صورت مخفی بر روی گوشی تلفن همراه هوشمند نصب شده است. این بدافزار پس از نصب بر روی گوشی کاربر به صورت خودکار شروع به ارسال پیامک با گوشی قربانی کرده و به تمام مخاطبان وی، پیامکی با مضمون دریافت اینترنت مجانی ارسال نموده و از مخاطبان میخواهد برای دریافت اینترنت به سایت یا کانالی ناشناس مراجعه کنند.
این مقام ارشد انتظامی ادامهداد: از آنجایی که این بدافزار پیامک جعلی را با گوشی فرد قربانی ارسال میکند. مخاطبین وی با دریافت پیامک از سوی دوست و فرد مورد اعتماد خود مواجه شده و عموما به متن پیام اعتماد کرده و برای دریافت اینترنت بر روی لینک آلوده ارسالی در پیامک کلیک میکنند. با کلیک بر روی لینک آلوده و نصب بدافزار مخاطببن فرد قربانی نیز آلوده شده و گوشی آنها نیز به یکی از انتشار دهندگان بدافزار مذکور تبدیل میشود.
وی افزود: شهروندان در صورت دریافت پیامکی با این مضمون هوشیار بوده و به هیچ وجه لینک داخل آن را باز نکنند. همچنین به فرد فرستنده پیام نیز اطلاع داده که گوشی وی قربانی این بدافزار شده است.
این مقام انتظامی در پایان خاطر نشان کرد: شهروندان گرامى جهت ارتباط با پليس فتا مىتوانند با ارسال گزارشات خود به آدرس اينترنتى www.cyberpolice.ir ديدگاه خود را براى اين پليس ارسال و در صورت مواجهه با موضوعى مجرمانه آدرس و مشخصات سايت يا لينك شبكه اجتماعى موصوف را جهت بررسى بيشتر در اختيار پليس قرار دهند تا اقدام بعدى صورت پذيرد.
دیدگاه شما