به گزارش شبنم همدان به نقل از بهارانه : این بانوی بهاری با فعالیت در این حوزه نمونه عملی و عینی اقتصاد مقاومتی در جامعه است که می تواند الگوی مناسبی برای بانوان خانه دار باشد.
این بانوی بهاری در گفتگو با خبرنگار ما گفت: الان دو سال است که در زمینه تولید مواد غذایی همچون، شیره، رشته، ترشیجات و سبزیجات خشک و قرمه و دیگر مواد غذایی که تقریبا به 8 الی ده رقم می رسد، فعالیت می کنم.
موسوی گفت: بعد از تعطیلات عید کار ما شروع می شود و تا نزدیک فروردین کارمان ادامه دارد و با توجه به فصول مختلف سال تولیدات خاصی داریم.
این بانوی بسیجی کارآفرین گفت: در فصل بهار کارمان را با رشته شروع کردیم که دو یا سه ماه طول کشید و بعد از آن کار سبزی شروع شد و انواع سبزیجات مثل سبزی قرمه، سبزی خشک و سبزی آشی تهیه می کردیم و بعد از آن رب گوجه، آبغوره و آبلیمو داشتیم و سپس پخت شیره را شروع کردیم که نزدیک به دو ماه طول کشید و هفت تن انگور برای تهیه شیره خریداری کردیم و پسماند آن را هم سرکه انداختیم و الان هم سفارش رشته داریم و بار دیگر کار رشته را شروع کرده ایم و بعد از آن هم در فصل زمستان کار پخت نان محلی و گرده را شروع می کنیم.
این بانوی بهاری ادامه داد: الان 6 نفر هستیم که به طور دائم مشغول این کار هستیم و محل کارمان منزل خودمان است. من طبقه اول خانه ام و خواهرم طبقه سوم خانه اش را به این کار اختصاص داده است. در منزل ما پخت شیره و سبزی انجام می شود و از خانه خواهرم برای تهیه رشته و عماج استفاده می کنیم.
وی یکی از بزرگترین مشکلاتش را نبود یک کارگاه ثابت و جداگانه اعلام کرد و گفت: متاسفانه ما در منزل شخصی کار می کنیم و همین باعث ایجاد معذوریت برایمان شده است، از طرفی هم مزاحم خانواده هستم و از طرفی نمی توانم به راحتی هر شخصی را برای کار دعوت کنم.
وی ادامه داد: زنان جوان زیادی هستند که مشکل مالی دارند و به من مراجعه می کنند که در کار شرکت کنند و با ما همکاری کنند اما به دلیل اینکه یک کارگاه جداگانه ندارم و در منزل کار می کنم امکان این همکاری فراهم نمی شود.
خدیجه موسوی گفت: من به این نتیجه رسیده ام که کار هست و اگر 50 نفر کارگر هم داشته باشم می توانم کار را بچرخانم فقط نیاز به یک کارگاه جداگانه دارم. شما می توانید ببینید که 12 ماه سال را ما مشغول به کار هستیم و برایمان خستگی هم ندارد.
وی ادامه داد: بیشتر مشتری های من کارمند هستند و اکثرشان از شهر همدان به ما مراجعه می کنند. کارت چاپ کرده ام و آدرس و شماره تلفن را در آن نوشته ام و مشتری های زیادی هم دارم. کار ما کاملا بهداشتی است و حتی از اداره بهداشت برای سرکشی به منزل ما آمده اند و کار ما را از نظر بهداشتی و سلامت تائید کرده اند.
امروزه که اشتغال و کسب درآمد یکی از مهمترین مشکلات جامعه ماست این بانوی بهاری با فعالیت مسمتر ثابت کرده و به این باور رسیده که با سخت کوشی و مداومت می توان برای خود و خانواده امرار معاش کرد و این نمونه عینی اقتصاد مقاومتی در یک جامعه می تواند باشد و این الگوی خوبی برای زنان خانه دار می باشد که به راحتی با به کارگیری هنرهای خاص زنانه می توانند برای خود درآمدزایی کرده و کمک حال خانواده خود باشند.
انتهای پیام/ص
دیدگاه شما