14. آذر 1396 - 12:05   |   کد مطلب: 19765
اگه علاقه زیادی به غذاهای متفاوت دارید این دستور خورش بادام زمینی رو حتما امتحان کنید مطمئنا از طعمش خوشتون میاد.
خورشت بادام زمینی,بادام زمینی,خورش,shabnamha.ir,شبنم همدان,afkl ih,شبنم ها;

به گزارش شبنم همدان به نقل از برترین ها:

 

مواد لازم:
 

    ۲ پیمانه پیاز خرد شده
    ۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون
    ½ قاشق چای خوری پودر فلفل قرمز
    ۱ قاشق چای خوری سیر رنده شده
    ۳ پیمانه آب گوجه فرنگی
    ۱ پیمانه آب
    ۱ قاشق چای خوری نمک
    ۱ قاشق چای خوری زنجبیل تازه رنده شده
    ۱ قاشق غذاخوری جعفری خرد شده
    ۲ عدد گوجه فرنگی خرد شده
    ۱ و نیم پیمانه بامیه خرد شده
    ½ پیمانه کره بادام زمینی

دستور تهیه خورش بادام زمینی
 

پیازها را به مدت ۱۰ دقیقه در روغن زیتون تفت دهید.
فلفل و سیر ر ا اضافه کرده و چند دقیقه دیگر تفت می دهید.
درب تاوه را ببندید و بگذارید چند دقیقه دیگر روی گاز بماند.
آب گوجه فرنگی، آب، نمک، زنجبیل، جعفری و گوجه فرنگی ها را اضافه کنید.
درب تاوه را ببندید و بگذارید ۱۵ دقیقه بجوشد.
سپس بامیه ها را اضافه کنید و بگذارید ۵ دقیقه دیگر بجوشد.
کره بادام زمینی را اضافه کنید.
تاوه یا قابلمه را روی شعله پخش کن قرار دهید و بگذارید آرام آرام بجوشد تا آماده خوردن شود.
بعد از آماده شدن خورش را داخل ظرف دیگری بریزید، روی آن را با جعفری تزئین کرده و میل کنید.

دیدگاه شما

آخرین اخبار