به گزارش شبنم همدان به نقل از برترین ها:
مواد لازم:
۲ پیمانه پیاز خرد شده
۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون
½ قاشق چای خوری پودر فلفل قرمز
۱ قاشق چای خوری سیر رنده شده
۳ پیمانه آب گوجه فرنگی
۱ پیمانه آب
۱ قاشق چای خوری نمک
۱ قاشق چای خوری زنجبیل تازه رنده شده
۱ قاشق غذاخوری جعفری خرد شده
۲ عدد گوجه فرنگی خرد شده
۱ و نیم پیمانه بامیه خرد شده
½ پیمانه کره بادام زمینی
دستور تهیه خورش بادام زمینی
پیازها را به مدت ۱۰ دقیقه در روغن زیتون تفت دهید.
فلفل و سیر ر ا اضافه کرده و چند دقیقه دیگر تفت می دهید.
درب تاوه را ببندید و بگذارید چند دقیقه دیگر روی گاز بماند.
آب گوجه فرنگی، آب، نمک، زنجبیل، جعفری و گوجه فرنگی ها را اضافه کنید.
درب تاوه را ببندید و بگذارید ۱۵ دقیقه بجوشد.
سپس بامیه ها را اضافه کنید و بگذارید ۵ دقیقه دیگر بجوشد.
کره بادام زمینی را اضافه کنید.
تاوه یا قابلمه را روی شعله پخش کن قرار دهید و بگذارید آرام آرام بجوشد تا آماده خوردن شود.
بعد از آماده شدن خورش را داخل ظرف دیگری بریزید، روی آن را با جعفری تزئین کرده و میل کنید.
دیدگاه شما