به گزارش شبنم همدان به نقل از برترین ها:
مواد لازم:
بیسکویت سبوس گندم: 2 پیمانه
کره (ذوب شده): یک پیمانه
پودر ژله قرمزرنگ (ژله آلبالو یا گیلاس): نصف بسته
پودر ژله سبزرنگ: نصف بسته
آب داغ: 2 پیمانه
پنیر خامه ای: 570 گرم
شیرعسلی: یک پیمانه
خامه فرم گرفته: یک پیمانه
پودر ژلاتین: 14 گرم
پوست رنده شده پرتقال: یک قاشق سوپ خوری
آب پرتقال: یک چهارم پیمانه
طرز تهیه:
1. بیسکویت ها را در غذاساز پودر کنید و سپس با کره ذوب شده مخلوط کنید تا به صورت خمیر درآیند.
2. این خمیر را کف یک قالب کیک بریزید و به کمک قاشق فشار دهید و سپس در یخچال قرار دهید.
3. پودر ژله آلبالو یا گیلاس را در یک پیمانه آب داغ حل کنید و در ظرف بریزید و به مدت 2 ساعت یا بیشتر در یخچال قرار دهید تا ژله خودش را بگیرد.
4. سپس ظرف را از یخچال درآورید و ژله را به ابعاد کوچک برش دهید. این کار را با پودر ژله سبز رنگ تکرار کنید.
5. پنیر خامه ای، خامه فرم گرفته، شیر عسلی، پوست رنده شده پرتقال، آب پرتقال و پودر ژلاتین حل شده در مقدار کمی آب را در ظرف مناسبی با هم مخلوط کنید تا صاف و یکدست شوند.
6. برش های ژله را اضافه کنید این مخلوط را روی لایه بیسکویت داخل قالب بریزید و به مدت 2 ساعت در یخچال قرار دهید تا سفت شود.
7. سپس سرو کنید.
دیدگاه شما