14. اسفند 1396 - 13:00   |   کد مطلب: 21052
شیر پلو یکی از چندین غذای سنتی و محلی اهالی تبریز است، که طرز تهیه آن را آورده ایم.
شبر پلو,پلو تبریزی,غذای تبریزی,شیرپلو با مرغ,shabnamha.ir,شبنم همدان,afkl ih,شبنم ها;

به گزارش شبنم همدان به نقل از برترین ها:

 

مواد لازم

گلاب ۱/۳ پیمانه
آب پیاز به مقدار لازم
آب ۲ پیمانه
خلال پسته ۱ پیمانه
پیاز داغ ۱ پیمانه
فیله مرغ ۵۰۰ گرم
دارچین ۱/۲ قاشق چای خوری
کشمش پلویی ۱ پیمانه
نمک ۱ قاشق چای خوری
زعفران ۱ قاشق چای خوری
شیر ۴ پیمانه
کره ۲۰۰ گرم
برنج ۳.۵ پیمانه

طرز تهیه

1. فیله‌های مرغ را با نمک، زعفران و آب پیاز مزه‌دار می‌کنیم.

2. برنج دانه بلند را با آب جوش نیم ساعت قبل خیس می‌کنیم.

3. نیم لیتر آب و شیر را در قابلمه ریخته تا بجوشد.

4. آب برنج را خالی می‌کنیم و آن را داخل شیر می‌ریزیم نمک، زعفران و گلاب را هم اضافه می‌کنیم.

5. نیمی از شیر که تبخیر شد، کره را می‌ریزیم و می‌گذاریم بماند تا شیر کاملاً جذب برنج شود. ۳۵ دقیقه دم‌کنی می‌گذاریم تا بپزد.

6. کشمش را با کمی کره و دارچین با هم سرخ می‌کنیم.

7. فیله‌های مرغ مزه‌دار شده را سرخ کرده و بعد در کره تفت می‌دهیم.

8. برنج پخته شده را در ظرف مورد نظر ریخته و کشمش، پیاز داغ و خلال پسته را روی برنج می‌ریزیم و تزیین می‌کنیم، فیله‌های مرغ را هم روی برنج قرار می‌دهیم.

انتهای پیام/ص

دیدگاه شما

آخرین اخبار