به گزارش شبنم همدان به نقل از برترین ها:
مواد مورد نیاز:
برنج (خیس شده): 6 پیمانه
میگو (پاک شده): 450 گرم
پیاز (ریز خردشده): 1 عدد
گوجه فرنگی: 200 گرم
سیر (له شده): 1 حبه
رب گوجه فرنگی: 1 ق س
فلفل دلمه ای رنگی (نگینی خردشده): 1 عدد
تخم مرغ: 4 عدد
پیازچه (خردشده): 2 ساقه
نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم
کره: 200 گرم
روش پخت:
1. برنج (از 2 ساعت قبل همراه با آب و نمک خیس شده) را داخل قابلمه ای به جوش آورده و آبکش کنید.
2. پیاز را به همراه کره درون تابه ای تفت دهید تا سبک شود.
3. بعد پوست گوجه فرنگی را بگیرید و نگینی خرد کنید.
4. سپس آن را همراه با سیر به پیاز اضافه کنید تا سرخ شود.
5. بعد رب گوجه فرنگی را به آن بیفزایید و کمی تفت دهید.
6. میگو و فلفل دلمه ای را به سس گوجه اضافه کنید.
7. برنج را به مواد بیفزایید و مخلوط کنید. بعد آن را با حرارت ملایم کمی سرخ کنید تا برنج رنگ مواد را به خود بگیرد. سپس به همراه یک دوم پیمانه آب بگذارید تا دم بکشد.
5. تخم مرغ را جداگانه درون ظرفی به همراه نمک و فلفل سیاه نیمرو کرده، بعد خرد کنید.
6. پلوی آماده شده را درون ظرفی بریزید. بعد تخم مرغ خردشده و پیازچه را روی آن ریخته و سرو کنید.
دیدگاه شما