به گزارش شبنم همدان به نقل از برترین ها:
مواد لازم:
هویج ۵۰۰ گرم
شکر ۵۰۰ گرم
پودر ژلاتین ۱ قاشق چای خوری
گلاب ۱/۴ لیوان
پودر هل ۱ قاشق چای خوری
زعفران دم کرده ۱ قاشق مربا خوری
آبلیمو ۲ قاشق چای خوری
طرز تهیه:
هویج ها را شسته پوست کنده و خورد کنید و در یک قابلمه بریزید و قابلمه رو روی حرارت متوسط قرار دهید و دو لیوان آب اضافه کنید و بگذارید تا هویج بپزد و نرم شود.
سپس با میکسر هویج ها رو پوره کنید.هویج پوره شده را مجدد داخل قابلمه بریزید.شکر و هل و زعفران را اضافه کنید و مخلوط کنید.و اجازه دهید تا مارمالاد قوام آید.
پس از جا افتادن مارمالاد پودر ژلاتین را با گلاب مخلوط کرده و روی بخار آب بنماری کنید تا ژلاتین کاملا حل شود.مخلوط ژلاتین را به مارمالاد اضافه کرده و هم زده سپس آبلیمو را اضافه کرده و هم زده و از روی حرارت بردارید.
اجازه دهید تا مارمالاد خنک شود سپس در بطری شیشه ای ریخته و در یخچال قرار دهید تا آماده مصرف شود.
سایر نکات:
به جای ژلاتین می تونید از تخم به استفاده کنید من برای همه ی مربا های که درست میکنم از تخم به استفاده میکنم.
به این صورت که یک قاشق چایخوری تخم به را لحظه اوایل پخت اضافه میکنم و در آخر پخت هسته ها رو از مربا برمی دارم.
دیدگاه شما