به گزارش شبنم ها، به نقل از تسنیم
عادل بصیری محمدپور عصر امروز با اشاره به روستای مرزی اسدآباد -کنگاور به خبرنگاران اظهار داشت: در شهرستان مورد زنده فروشی طیور وجود ندارد اما این قوانین را استان کرمانشاه رعایت نمی کند که این امر معضل بزرگی برای شهرستان اسدآباد در جهت انتقال بیماری شده است.
وی بیان کرد: زحماتی که اسدآباد در این راستا می کشد متاسفانه شهرستان کنگاور با عدم رعایت این قوانین خطر انتقال بیماری آنفلوانزای فوق حاد پرندگان به اسدآباد را با زنده فروشی مرغ و طیور جدی می کند.
بصیری محمد پور از پرداخت غرامت و خسارت طیور سال گذشته روستای بادخوره طی چند روز آینده خبر داد و تصریح کرد: سال گذشته یک مورد کانون آلوده در رابطه با آنفلوانزای فوق حاد پرندگان در روستای بادخوره اسدآباد شناسایی شد که افزون بر 300 میلیون ریال به کانون آلوده این روستا خسارت وارد کرد.
بصیری محمد پور تصریح کرد:در رابطه با زنده فروشی مرغ و طیورچندین بار با دامپزشکی کنگاور تماس تلفنی داشته ایم که اعلام کردند فرمانداری و دادگستری و نیروی انتظامی کنگاور در این امر همکاری لازم را ندارند.
وی ضمن قدردانی از حمایت فرمانداری، دادگستری و نیروی انتظامی اسدآباد از اداره دامپزشکی اسدآباد خاطر نشان کرد: تاکنون امسال مورد مشکوک و مثبتی از آنفلوانزای فوق حاد پرندگان در شهرستان نداشته ایم.
بصیری محمد پور خواستار نظارت سازمان دامپزشکی کشور به استان کرمانشاه در رابطه با اجرای قوانین شد و اظهار کرد:ضمن نظارت، تامین اعتبار لازم جهت ایجاد پست قرنطینه در مرز اسدآباد -کنگاور و مسیرهای مواصلاتی این دو شهرستان از دیگر در خواست های ما در این امر است.
مدیر اداره دامپزشکی اسدآباد در ادامه اظهار کرد:با شروع فصل سرما احتمال وقوع بیماری آنفولانزای فوق حاد پرندگان وجود دارد اما خوشبختانه تاکنون مورد مشکوک و مثبتی در رابطه با این بیماری در اسدآباد گزارش و یا اعلام نشده است.
وی با اشاره به وجود 18 واحد مرغ گوشتی و 3 واحد مرغ مادر در سطح شهرستان افزود:در 100 درصد شهر و روستاهای اسدآباد زنده فروشی مرغ و طیور جمع آوری شده و موردی در رابطه با زنده فروشی طیور در این شهرستان وجود ندارد.
بصیری محمد پور تصریح کرد:در 6 ماه ابتدای سال 4500 مورد بازدید از واحدهای توزیع مواد خام شهرستان توسط دامپزشکی انجام و بیش از 3 تن مواد غیر قابل مصرف کشف و ضبط و معدوم شده است.
انتهای پیام/ش
دیدگاه شما