به گزارش شبنم ها، به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان
احمد کریمی متخصص طب سنتی درباره راهکارهای کنترل ضعف قوای جسمی و پیشگیری از کاهش فشار خون، اظهار کرد: با توجه به طولانی شدن روز یکی از اولویتهای ما برای حفظ قوای بدنی دریافت یک وعده سحری مناسب است.
این متخصص طب سنتی ادامه داد: سحری مناسب باید شامل غذاهای مغذی باشد و بتواند تا حد ممکن تشنگی را کنترل کند انواع خورشتها مثل خورشت کدو، کرفس، بامیه میتواند گزینه مناسبی برای وعده سحری باشد، توجه داشته باشید که بهتر است به جای استفاده از غذاهای خشک و کبابی به سراغ خورشتها برویم، همچنین مصرف یک سالاد مختصر میتواند در دریافت انرژی مناسب برای فعالیت روزمره تأثیر چشمگیری داشته باشد.
[خبرنگار: محبی/]
وی بیان کرد: یکی از مواد مغذی که شما را در دریافت انرژی روزانه کمک میکند، استفاده از تخممرغ عسلی است نتایج تحقیقات اخیر نشان میدهد بر خلاف اعتقاد گذشتگان استفاده از این ماده غذایی سبب افزایش کلسترول خون نمیشود و میتواند منبع خوبی برای تأمین انرژی روزانه باشد. همچنین استفاده از شیره انگور، حریره بادام و فالوده سیب در جلوگیری از ضعف قوا در روزهداران مؤثر است.
زمان و شرایط مناسب برای مصرف شام در ماه رمضان
این متخصص طب سنتی درباره غذاهای مناسب برای وعده افطار تصریح کرد: بهتر است با یک ماده گرم مثل آب جوش و همراه با عسل یا خرما افطار کنیم، توصیه میشود اگر قصد استفاده از موادی مثل سوپ، حلیمدر وعده افطار دارید وعده شام را حذف و افطار را به صورت کامل میل کنید، اما اگر قصد خوردن شام دارید، با فاصله ۲ تا ۳ ساعت بعد از افطار به سراغ وعده شام بروید.
[خبرنگار: محبی/]
وی بیان کرد: یکی از بهترین موادغذایی برای وعده افطار یک لیوان شیر گرم به همراه مغزها است، توصیه میشود به یک لیوان شیر مقداری مغز گردو، بادام، پسته، فندق و ۲ عدد خرما اضافه کنید و به مدت نیم ساعت منتظر بمانید سپس خرماها را از لیوان خارج کنید و بخورید، شیر را هم میتوانید همراه با نان سنگک برشته بنوشید.
احمدی تصریح کرد: برای کنترل تشنگی میتوانید از شربتهایی مثل سکنجبین، خاکشیر و شربت آبلیمو و همچنین از دانههای خرفه و ماءالشعیر طبی استفاده کنید؛ بهتر است از چای هم کمتر استفاده کنید چرا که خواص مدری آن باعث دفع رطوبت موجود در بدن میشود.
انتهای پیام/
دیدگاه شما