29. خرداد 1398 - 8:35   |   کد مطلب: 23017
مصرف سس‌هایی مانند "مایونز" به دلایل مختلف از جمله حد بسیار بالای مواد نگهدارند موجود در آنها مانند "بنزوات سدیم" که یک ماده سرطانزا است، به‌شدت برای سلامتی مضرند و می‌توانند منجر به انواع و اقصام بیماری‌ها شوند اما ...

به گزارش شبنم ها، به نقل از تسنیم

متاسفانه امروزه مصرف انواع و اقصام "سس‌های صنعتی و فراوری شده" مانند سس‌های مایونز برای سالادها و غذاهایی مانند الویه، افزایش زیادی یافته است، مصرف این سس‌ها به دلایل مختلف از جمله حد بسیار بالای مواد نگهدارند موجود در آنها مانند "بنزوات سدیم" که یک ماده سرطانزا است، به‌شدت برای سلامتی مضر است و مصرف درازمدت و مستمر این مواد می‌تواند منجر به انواع و اقصام بیماری‌ها شود.

اما در مقابل می‌توان بسیاری از این سس‌ها را با مواد اولیه سالم و مغذی در منزل تهیه کرد که این امر هم کمک زیادی به ارتقای سطح سلامتی شما خواهد کرد و هم به لحاظ اقتصادی مقرون‌ به‌صرفه‌تر خواهد بود.

در ادامه، نحوه تهیه یک نوع "سس الویه" خانگی بسیار خوشمزه و مغذی آموزش داده شده است:

مواد لازم برای تهیه سس الویه: ارده یک قاشق غذاخوری، سیر یک حبه، نخود پخته 6 قاشق غذاخوری، نمک معدنی طبیعی(فاقد ید صنعتی) یک قاشق غذاخوری، فلفل قرمز یک قاشق مرباخوری، روغن زیتون یک لیوان، آبلیمو ترش تازه نصف لیوان.

طرز تهیه: تمام مواد را در مخلوط‌کن ریخته و کاملا مخلوط کنید تا سس کاملا یکنواختی به‌دست آید؛ در صورت غلیظ شدن سس مقداری آب نخود به آن بیافزایید و اگر رقیق بود، نخود اضافه کنید.

این سس برای غذاهای مشابه و سالادهایی نظیر سالاد کاهو و کلم نیز استفاده می‌شود؛ در تهیه این سس می‌توانید به جای سیر از پودر سیر استفاده کنید.

 

دیدگاه شما

آخرین اخبار