پیغام خطا

Notice: Undefined property: stdClass::$comment_count در comment_node_page_additions() (خط 728 از /home/shabnamha/domains/shabnamha.ir/public_html/modules/comment/comment.module).

14. فروردين 1401 - 9:38   |   کد مطلب: 24991

پاسدار حیدر ابراهیم‌خانی از گروه مهندسی رزمی 43 امام علی(ع) ملایر صبح روز شنبه در عملیات مستشاری در سوریه به فیض شهادت نائل آمد.
همزمان با آغازین روزهای سال 95، سالی که آغاز و پایان آن با نام دردانه حضرت رسول(ص)، حضرت فاطمه زهرا(س) متبرک شده خبر شهادت یکی دیگر از مدافعان حرم آل الله فضای استان همدان را عطرآگین کرد.
در پی شهادت حیدر ابراهیم‌خانی در سوریه، روابط عمومی سپاه انصارالحسین(ع) استان همدان اطلاعیه‌ای صادر کرد.
در بخشی از این اطلاعیه با تبریک و تسلیت شهادت این پاسدار شجاع و گرانقدر اسلام به محضر حضرت ولی‌عصر(عج) و نائب برحقش امام خامنه‌ای(مدظله العالی) و مردم شریف استان همدان، آمده است:
حیدر ابراهیم‌خانی از پاسداران گروه مهندسی رزمی 43 امام علی(ع) ملایر و مدافعان حرم صبح روز شنبه 14 فروردین ماه در عملیات مستشاری و در حفظ و حراست از حرم حضرت زینب(س) و کمک و تقویت جبهه مقاومت اسلامی در سوریه به‌دست تروریست‌های تکفیری داعشی به شهادت رسید.
گفتنی است؛ پاسدار شهید حیدر ابراهیم‌خانی از گروه مهندسی رزمی 43 امام علی(ع) ملایر اولین شهید مدافع حرم از شهرستان و هفتمین شهید مدافع حرم استان همدان بعد از سردار شهید حاج‌حسین همدانی، شهید مجتبی کرمی، شهید مجید صانعی، شهید میلاد مصطفوی، شهید محسن فانوسی و شهید مرتضی است که در دفاع از اسلام و حرم آل الله به فیض عظیم شهادت نائل آمد.
 

این شهید بزرگوار در تاریخ 65/10/2 در شهرستان ملایر متولد و دوران ابتدایی را در همان محله ای که اکنون به نام ایشان نامگذاری شده در کنار دومین اختر تابناک امام حسن مجتبی (ع) سپری نمودند و همواره از کرامات این امام عزیز بهره مند می شدند. 
ایشان نماز خواندن را از همان دوران ابتدایی در مسجد محله( مسجد امام حسن مجتبی (ع) ) آغاز نمودند و هر روز صبح در کلاس درس منتظر بودند تا ساعت ها سپری شده و ایشان بتوانند خود را برای مکبری به مسجد برسانند. قابل ذکر است که مدرسه ابتدایی ایشان نیز در همان محله بوده و مسافتی تا محل عبادت ایشان نداشت.
ایشان تحصیلات خود را تا مقطع دیپلم در رشته نقشه برداری ادامه داد و برای اینکه بتوانند کمک خرجی برای خانواده باشند درس را رها و مشغول کار شده(شغل آزاد) و سپس برای دوره سربازی راهی اراک و پس از آن در قلعه مرغی تهران و همچنین تبریز خدمت نمودند. بعد از گذراندن دوره سربازی برای استخدامی در سپاه ملایر ( گروه 43 امام علی (ع)) ثبت نام نمودند و بنا به گفته ی خود ایشان قرار بود از 100 نفر ثبت نامی فقط 3 نفر پذیرفته شوند که قسمت به نام ایشان رقم خورد و سپس فوق دیپلم نظامی و پس از آن تا لیسانس حقوق ادامه دادند و در تاریخ تیر 94 در رشته حقوق از دانشگاه پیام نور ملایر فارغ التحصیل شدند.
حیدر ابراهیم‌خانی از پاسداران گروه مهندسی رزمی 43 امام علی(ع) ملایر و مدافعان حرم صبح روز شنبه 14 فروردین ماه در عملیات مستشاری و در حفظ و حراست از حرم حضرت زینب(س) و کمک و تقویت جبهه مقاومت اسلامی در سوریه به‌دست تروریست‌های تکفیری داعشی توسط اصابت موشک کرونت در فاصله 200 متری دشمن ساعت 7 صبح لحظه ای که ایشان مشغول خاکریز زدن بودند به فیض شهادت نائل شدند. مدت حضور در سوریه 21 روز.
خصوصیات اخلاقی شهید حاج حیدر ابراهیم خانی:
جوانی متدین و مذهبی بود
نمازهای خود را در مسجد اقامه می نمود
برای کمک رسانی به هم نوعان خود بسیار کوشش می کرد. کمک های خود را شبانه و مخفیانه به فقرا می رسانید.
اخلاق اسلامی او و احترام خاصش به والدین و نیکی به مردم به برجستگی شخصیت والای او می افزود.
انسانی مهربان بود،اما در مقابل کسانی که مخالف ارزش های دینی و امام بودند، می ایستاد و با آنها برخورد می کرد. در صدد هدایت و روشن نمودن واقعیت در افکارآنان بر می آمد.
فریضه امر به معروف و نهی از منکر را در وهله ی اول در خانواده و بعد در اجتماع از وظایف خود می دانست.
شاگردان فعال و متدینی را در پایگاه بسیج که در مسجد امام حسن مجتبی(ع) تاسیس کرده بود،تربیت داده بودند.
ارادت خاصی نسبت به کریم اهل بیت امام حسن(ع) داشتند. و برای ایشان و مسجد ایشان از جان مایه می گذاشتند. و همیشه غربت ایشان را گوشزد می کردند. و از ویژگی های اخلاقی این بزرگوار الگو برداری میکردند مانند کمک به فقرا شبانه و مخفیانه.
مناسبت ها (تولد ها و شهادت ائمه) را همیشه در مسجد محله (امام حسن) برگزار میکردند.
برگزاری کلاس های آموزش تیراندازی،اردوهای زیارتی و راهیان نور ،جلسات پرسش و پاسخ و مسابقات قرآنی همراه با اهدای جوایز. همچنین دایر کردن محلی برای تست قند و خون بزرگسالان محله و دعوت از پزشک عمومی برای ویزیت رایگان هر جمعه در مسجد مذکور و مسجدهای آن حوالی.
ایشان یک هفته پس از عقد(18 آذر 88) به سفر کربلا(آذر88) و سال91 (29 اردیبشت) برای شروع زندگی مشترک به سفر حج مشرف شدند.
نسبت به حق الناس و مخصوصا بیت المال بسیار حساس بودند. اگر حقوقی اضافه تر برای ایشان واریز میشد حتما پیگیری می کردند. اگر از ماشین سپاه استفاده میکردند با پرداخت هزینه یک قطعه از خودرو یا بنزین حقی را که ممکن بود شخصی بوده باشد را ادا میکردند.
روی صفحه گوشی خود حک کرده بود غیبت ممنوع.
صله رحم را با همه حتی کسانی هم که ایشان را آزرده خاطر میکردند به جا می آوردند.
همیشه با مهر کربلا نماز می خواند و اگر با مهردیگر نماز می خواندند پیشانی ایشان ورم و پوسته پوسته می شد.
همانند برادران حضرت زینب و مادر ایشان ، بی سر ، بی دست ، سوخته و... به دیار حق شتافتند.

دیدگاه شما

آخرین اخبار