19. آبان 1398 - 6:53   |   کد مطلب: 6905
 شامی بادمجان. کتلت بادمجان و گوشت. طرز تهیه شامی بادمجان. کتلت بادمجان کبابی.

کتلت یکی از غذاهای نانی است که تقریبا  همه آن را دوست دارند و اتفاقا جزو محبوب ترین ها هم به شمار می رود. بیشتر ما کتلت گوشت که با پیاز و سیب زمینی درست می شود را درست می کنیم.اما این غذا، انواع و اقسام متنوعی دارد و فقط به گوشت و سیب زمینی محدود نیست. با سویا، بادمجان، قارچ، کدو، هویج، لوبیا، مرغ و .. ده ها ماده غذایی دیگر می توان کتلت درست کرد. آکاایران در این مطلب طرز تهیه کتلت بادمجان را قرار داده است. برای آموزش پخت این کتلت خوشمزه با ما همراه شوید.

مواد لازم کتلت بادمجان :

مواد لازم

اندازه

بادمجان

دو عدد

سیب زمینی آب پز

سه عدد

پیاز و تخم مرغ

یک عدد

 

جعفری خردشده

یک قاشق غذاخوری

 

پنیر پیتزا

30 گرم

 

نمک و آرد سوخاری و روغن

به میزان لازم

 

روش تهیه کتلت بادمجان :

*. بادمجان ها را روی اجاق یا در فرکبابی کرده و سپس پوست کنده و ساطوری خرد کنید.

*. سیب زمینی آب پز و پیاز را رنده کرده و با جعفری، تخم مرغ، نمک و پنیر پیتزا مخلوط کنید.

*. آرد سوخاری را تا جایی به مواد اضافه کنید که کمی سفت شده و به دست نچسبد.

*. بعد به صورت گرد یا هر شکل دیگری در آورده و در روغن دو طرف آن را سرخ کنید.

*. یا در فر با حرارت 200 درجه سانتی گراد قرار دهید تا طلایی شود.

خواص بادمجان :

*. بادمجان متعلق به خانواده سیب زمینی است از زمانهای بسیار قدیم در هند کشت می شده است و از آنجا به نقاط دیگر جهان راه یافته است . چین از قرن نهم هجری شروع به کشت و زرع آن کرد . تجار انگلیسی این گیاه را در قرن هفدهم میلادی از گینه ودر انگلستان کردند و آنرا بنام کدوی گینه ای مینامیدند .

امیدواریم با تهیه این کتلت خوشمزه، لذت کافی را برده و لحظات خوشی را در کنار خانواده سپری کنید.

نـوش جان

گردآوری: آشپزی آکا

دیدگاه شما

آخرین اخبار