29. آبان 1398 - 9:28   |   کد مطلب: 7468
برای تهیه کنسرو ذرت از بلال هایی که تازه هستند استفاده کنید .
 روش درست کردن کنسرو ذرت خانگی

به گزارش شبنم ها به نقل از سیمرغ؛ بلالهایی که وقتی دونه اش رو بین دو تا انگشت فشار میدید راحت له میشه و یه شیره ای ازش بیرون میزنه.
بلالها رو پوست كنده ، دسته اش رو جدا كنید و بشوريد.

تو یه قابلمه مقداری آب ونمك و برای هر 4-5 بلال یک قاشق شکر بریزید . ریختن شکر باعث نرم شدن بلال میشه.
ذرت ها رو تو این آب بپزید طوری که کاملا پخته بشه.میتوید این کار رو با زودپز انجام بدید که مطمئن باشید ذرت هاتون کاملا پخته.

حالا بلال های پخته شده رو از آب در بیارید و یک ردیفش رو با چاقو خالی کنید و بعد به راحتی بلال ها رو دون کنید.

دونه های بلال رو تو شیشه های مناسب بریزید و با آبی که بلال رو توش پختید شیشه ها رو پر کنید. در شیشه رو محکم ببندید ، یه قابلمه بزرگ رو پر از آب کنید و شیشه های ذرت رو توش بچینید طوری که تا نزدیک به در شیشه توی آب قرار بگیره ، وقتی آب داخل قابلمه جوش اومد 20 دقیقه شیشه های ذرت رو بجوشونید.

کنسرو ذرت رو تو جای خنک نگه دارید.

برچسب‌ها: 

دیدگاه شما

آخرین اخبار