به گزارش شبنم ها به نقل از ایرنا، علی اصغر زبردست روز یکشنبه در نشست هم اندیشی مدیران و کارشناسان استان با رویکرد اقتصاد مقاومتی افزود: باید پذیرفت که راندمان کار در دسگاههای دولتی بسیار پایین است پس باید بعد از رفع تحریمها، دولت چابکی اداره ها را مد نظر قرار دهد.
وی تصریح کرد: افزایش نیروی انسانی در دولت گذشته راندمان فعالیت دستگاهها را کاهش داده که باید بعد از گذر از تحریم برای این امر تدبیری اندیشیده شود.
رئیس اتاق بازرگانی، صنایع و معادن و کشاورزی همدان خواستار معرفی ظرفیتهای استان به سرمایه گذران شد و گفت: تاکنون سرمایه گذاران 17 کشور وارد ایران شدند که هدفشان ارزیابی مجدد وضعیت کشور، پتانسیلها و ظرفیتها است.
زبردست با تقدیر از تلاشهای استاندار همدان در مباحث اقتصادی تاکید کرد: باید سایر مسئولان و کارشناسان نیز همانند استاندار در حمایت از تولید تلاش کنند نه اینکه یک نفر کار کند مابقی تماشاچی باشند.
وی با ذکر اینکه توسعه استان نیازمند حمایت همه بخشها است اظهار کرد: توسعه استان نیازمند همراهی مردم، دولتمردان و بخش خصوصی است.
رئیس اتاق بازرگانی، صنایع و معادن و کشاورزی همدان عنوان کرد: استان همدان دارای ظرفیتهای زیادی است ولی باید برای جذب سرمایه گذار طرح توجیه دار ارائه شود تا به نتیجه مثبتی پس از رفت و آمد تیمها و هیاتهای تجاری به این استان دست یابیم.
زبردست در ارتباط با موانع کسب و کار اظهار کرد: با توجه به بیماری بدنه اقتصاد، دولت سعی در رفع موانع تولید و اشتغال دارد.
وی تصریح کرد: چنانچه بخشهای مخل سرمایه گذاری معرفی و رفع نشوند نمی توان انتظار معجزه در بخش اقتصاد را داشت.
وی تاکید کرد: در دوره پسا تحریم دولت دنبال افزایش واردات نیست بلکه هدفش استفاده از تکنولوژی و ایده دیگر کشورها بوده و اجازه نمی دهد با واردات بی رویه به تولید ضربه وارد شود.
رئیس اتاق بازرگانی، صنایع و معادن و کشاورزی استان همدان بیان کرد: همسایگی و نزدیکی همدان به کشورهای آسیای میانه می تواند ظرفیت خوبی برای بازارهای صارداتی این استان و کشور باشد در حالیکه از این ظرفیت ها به خوبی استفاده نشده است.
وی اظهار کرد: در حالیکه در چشم انداز 20 ساله توسعه کشور مقرر شد مدیریت منطقه را ایران بر دست گیرد ولی این امر محقق نشده است.
زبردست افزود: سوء مدیریت، رانت خواری پرداخت غیراصولی یارانه و فسادهای مالی موجب شد با وجود جلو بودن ایران از کشورهای عربستان و ترکیه در نخستین سالهای اجرای سند چشم انداز ولی بعد از گذشت یک دهه نه تنها پیشرفتی نداشته بلکه عقب نیز مانده است.
وی گفت: برای تحقق اقتصاد مقاومتی دوری از اقتصاد تک محصولی مد نظر رهبری فرزانه انقلاب است که این امر با همکاری و وفاق مسئولان تحقق می یابد.
رئیس اتاق بازرگانی همدان، صنایع و معادن و کشاورزی همدان گفت: این استان غیر از منابع بانکی، سرمایه ای برای فعال کردن بخشهای اقتصادی و تجاری ندارد.
وی توضیح داد: هم اینک بیشتر مردم سپرده های خود را در بانکهای خصوصی سرمایه گذاری می کنند در حالیکه اعتبارات بانک خصوصی در بیرون از استان هزینه می شود.
وی تاکید کرد: باید محل سرمایه گذاری و هزینه کرد سپرده مردم در بانک خصوصی مشخص شود تا بدانیم این سپرده ها در کجا هزینه و سرمایه گذاری می شوند.
دیدگاه شما