20. دى 1394 - 11:31   |   کد مطلب: 8760
مسئول کمیسیون بانوان فرمانداری تویسرکان، واردات بی رویه درخصوص برخی کالاها را از عوامل کاهش قدرت رقابت فروشندگان داخلی دانست و گفت: در این زمینه روی آوردن به سمت استفاده از تولیدات داخلی با تکیه بر توان اقتصادی و تولید داخل یک ضرورت است.

به گزارش شبنم ها به نقل از رودآور، سمیه ترکاشوند یکی از راهکارهای مناسب در راستای فروش محصولات تولیدی خانگی و دستی بانوان و ایجاد زمینه برای بازاریابی فروش این تولیدات را، ایجاد یک بازارچه دائمی عنوان و تصریح کرد: برای ایجاد این بازارچه مطالعات اولیه و چگونگی اجرایی وعملیاتی شدن آن نیاز است.

وی واردات بی رویه و کارشناسایی نشده درخصوص برخی کالاها را از عوامل کاهش قدرت رقابت فروشندگان داخلی بیان کرد و گفت: در این زمینه روی آوردن به سمت استفاده از تولیدات داخلی با تکیه بر توان اقتصادی و تولید داخل یک ضرورت است.

«نسرین ترکمند» مدیر مرکز آموزش فنی و حرفه ای خواهران تویسرکان در کارگروه اشتغال و سرمایه گذاری بانوان تویسرکان نیز گفت: یکی از مهمترین رویکردهای فنی و حرفه ای خواهران تویسرکان رفتن به سمت آموزش با هدف توامندسازی بانوان به ویژه بانوان سرپرست خانوار یا بدسرپرست تویسرکانی است.

وی اظهار کرد: بدین ترتیب این آموزشگاه بسترهای لازم برای آموزش، تولید وبازاریابی را به منظور ایجاد اشتغال چه خانگی و چه در کارگاه های کوچک را با بهره مندی از ظرفیت های شهرستان فراهم می سازد.

«نسرین بیاتی» دبیر کارگروه اشتغال بانوان فرمانداری نیز عنوان کرد: با توجه به قوانین موجود، فراهم ساختن شرایط لازم برای آموزش و در نهایت اشتغالزایی بانوان سرپرست خانوار بد سرپرست، از مواردی است که می طلب مراکز فنی و حرفه ای خواهران بیشتر به آن توجه داشته باشند.

وی اظهار کرد: در این راستا گسترش و توسعه آموزش ها با محوریت اشتغالزایی با رویکرد امیدبخشی در جامعه از ضروریات امروز است.

مسئول بخش آزمون مرکز آموزش فنی و حرفه ای خواهران تویسرکان همچنین از معرفی یک هزار و دو نفر برای بهره مندی از خدمات آموزشی فنی و حرفه ای خواهران تویسرکان در سال جاری خبر داد و گفت: که از این میان و از 903 شرکت کننده در آزمون کتبی، 649 نفر به عنوان پذیرفته شدگان نهایی اعلام شدند.

انتهای پیام/ج

دیدگاه شما

آخرین اخبار