فرمانده سپاه تویسرکان افزود: در این سفر معنوی 245 دانش آموز دختر دبیرستانی از مناطق عملیاتی جنوب در دوران دافاع مقدس بازدید می کنند.
«سعدی عبدلی» بخشدار مرکزی تویسرکان نیز در گفت و گو با خبرنگار رودآور، گفت: راهیان نور، حرکتی فرهنگی بسیار ارزشمند به ویژه برای جوانان است، چرا که ضروری است فرهنگ جبهه، ایثار و شهادت به نسل های سوم و چهارم به خوبی انتقال داده شود.
یکی از مبلغین حوزه علمیه قم نیز گفت: تدبیر و اندیشه و به ویژه عاقبت اندیشی از ویژگی های یک مؤمن است و این سفر برای مسافران آن می تواند راهی در راستای شناختن خود و ارتقاء سطح معنوی و فرهنگی باشد.
«حجت الاسلام علی کاروند» سرپرست اداره تبلیغات اسلامی تویسرکان نیز با تقدیر از برگزار کنندگان اردوهای راهیان نور، بیان کرد: خوشبختانه برگزاری اردوهای راهیان نور در شناساندن حقیقت وجودی اخلاص رزمندگان و شهدا بسیار مؤثر بوده است.
وی تصریح کرد: با توجه به اینکه دشمنی دشمنان اسلام و انقلاب به ویژه امریکا و اسرائیل همچنان ادامه دارند و آنان می خواهند در جبهه فرهنگی از هر روش غیراخلاقی بهره مند شوند، برگزاری این گونه اردوهایی در قالب کاروان راهیان نور در خودسازی و ارتقاء سطح اعتقادات و بینش عمیق دینی و اخلاقی جوانان نقش سازنده ای دارد.
«نازنین بیات» یکی از دانش آموزانی است که برای نخستین مرتبه به اردوی راهیان نور می رود، وی در گفت و گو با خبرنگار رودآور، اظهار کرد: گرچه برای اولین مرتبه عازم مناطق عملیاتی جنوب کشور در هشت سال دفاع مقدس هستم، ولی حس معنوی خاصی برایم ایجاده شده است که وصف نشدنی است.
وی افزود: می گویند در این سفر هرآنچه می بینید اخلاص، شجاعت و فداکاری است، خواستم تا به همراه دوستان به اردوی راهیان نور بیاییم وحس حقیقی معنویت را در آنجا درک کنیم.
«سمیه عبدالمالکی» یکی از بانوان حوزی است که کاروان راهیان نور دانش آموزی را همراهی می کند، وی عنوان کرد: جاذبه عمقی که در یادمانهای دفاع مقدس وجود دارد، دل ها و فطرت پاک این نوجوانان و جوانان را به خود جذب می کند.
دیدگاه شما