به گزارش شبنم ها، در جامعه کنونی که غرب با تمام قوا صلاح خود را برای تهاجم فرهنگی و رخنه با باورهای زنان و دختران مصلح کرده و هدف آن را جوامع اسلامی و خصوصا ایران قرار داده است نیاز مسلمانان به داشتن الگوی مناسب ضروری تر خواهد بود.
دین مبین اسلام که در معرفی الگو نیز همچون سایر مسائل سرآمد ادیان است بانوی را معرفی کرده که نمونه اکمل زنان جهان است.
بانویی که پرداختن به ابعاد گوناگون شخصیتی او میتواند الگوی عملی مناسبی برای جامعه شیعی باشد.
هرچند فضایل و خصوصیات شخصیتی حضرت زهرا(س) از جهت کثرت و عظمت آن چنان است که کسی قادر به کتمان یا انکار آن نیست، اما افسوس که مردم آن زمان، به نوعی و دختران و زنان این عصر نیز به گونه دیگری خود را از نور هدایت این بانوی آسمانی محروم ساختند و به جایگاه ایشان پی نبردند و اقدامات حضرت زهرا(س) را نادیده گرفتند.
با این وجود معرفی این بانوی گرانقدر برای زنان ودختران امروزجامعه اسلامی می تواند سرمشق و الگویی روشن برای باشد.
چرا این بانوی بزرگواردر طول زندگی پر برکت خویش همچون چراغی فروزان درخشید و راه را برای دوستداران مسیر کمال روشن ساخت. و اگر که کسی در این مسیر گام بردارد هرگز گمراه نخواهد شد.
جایگاه فاطمه(س) تا جایی بلند مرتبه است که رسول خدا(ص) فرمود: که «فاطمه سرور زنان اهل بهشت است»
و این قدر و منزلت به لحاظ فضیلتهای انسانی است که در وجود نازنین ایشان نمود پیدا کرده، پس سزاوار است که زنان و دختران پاک دامن به این اسوه کرامت و انسانیت تمسک جویند و از او راه و رسم زندگی بیاموزند .
سادگی و بی تکلف زندگانی فاطمه(س) برای همه و بخصوص برای زنان و دخترانی که چشم همچشمی و اسراف و تجملات آرامش را از آنان ربوده می تواند سرمشق عملی باشد .
آن حضرت همچنین همسرداری نیز بهترین الگو برای زنان مسلمان است. و زنان باید بدانند که شیوه رفتار با همسر برای یک زن آن قدر مهم است که حضرت علی (ع) می فرماید: جهاد زن، خوب شوهرداری کردن است.
گویی این بانوی گرانقدر عصر حاضر را در آن زمان درک کرده و به ما آموزش فرزند داری و تربیت صحیح فرزندان را آموخته که با عمل کردن به آموخته ها یقینا موفق خواهیم بود .
حضرت فاطمه زهرا(س) با ترویج زندگی ساده و بیآلایش و به دور از تجملات و خودبینی بهترین شاخص و الگو در بعد خانه داری و مدیریت داخلی خانه برای زنان امروز جامعه اسلامی هستند.
رفتار فاطمه(س) به فرزندان احترام می گذاشتند و همواره با آنها به احترام رفتار می کردند و همیشه سعی در تربیت دینی و اخلاقی آنها فرزندانشان داشتند.
دیگر ویژگی بانوی بزرگ اسلام ؛ حجاب و عفاف شان بود که به حق الگوى تمام عیار حیا و عفاف اسلامى است. حضرت زهرا (س) حتی خود را از نامحرم نابینا می پوشاند. ومی فرمود: بهترین چیز براى زن این است که او مردى را نبینند و مردى هم او را نبیند.
دخت گرامی پیامبر رحمت و مهربانی در کنار اینکه حتی الامکان از ظاهر شدن در انظار عمومی اجتناب می کرد در مواقع نیاز از انجام وظیفه خود شانه خالی کند و در مسائل سیاسی و اجتماعی مشارکت می کرد.
زهرا (س) در راه دفاع از حریم ولایت مجروح شده، نوزادش محسن(ع) را سقط کرده و به شهادت رسید. بنابراین سزاوار است هر انسان جستجوگر با مغتنم شمردن فرصت در این ایام به زندگی خود، رنگ و بوی فاطمی دهد.
انتهای پیام /
دیدگاه شما