3. مرداد 1399 - 21:57   |   کد مطلب: 10411
محققان بيمارستان سنت مايکل کانادا دريافته اند که جو، هم باعث کاهش کلسترول بد LDL و هم کلسترول بد غيرHDL تا 7 درصد مي شود.

به گزارش شبنم ها به نقل از بانو: مطالعه و برررسي محققان کانادايي نشان مي دهد مصرف جو مي تواند منجر به کاهش دو نوع کلسترول بد مرتبط با ريسک ابتلا به بيماري قلبي-عروقي شود. محققان بيمارستان سنت مايکل کانادا دريافته اند که جو، هم باعث کاهش کلسترول بد LDL و هم کلسترول بد غيرHDL تا 7 درصد مي شود. اين مرور و بررسي که شامل 14 مطالعه بر روي آزمايشات باليني در هفت کشور جهان بود نشان داد که جو داراي تاثيرات کاهنده کلسترول بوده و فوايد زيادي براي سلامت دارد. دکتر ولادمير ووکسان، سرپرست تيم تحقيق، در اين باره مي گويد: «اين يافته ها بسيار براي جمعيت داراي ريسک بالاي ابتلا به بيماري قلبي-عروقي، نظير افراد مبتلا به ديابت نوع 2 که داراي سطح عادي کلسترول LDL هستند اما ميزان کلسترول غيرHDLشان روبه افزايش است، بسيار مهم است.» وي در ادامه مي افزايد: «جو داراي تاثير کاهشي بر کل کلسترول بد در اين افراد داراي ريسک بالا است، اما مي تواند براي افراد فاقد کلسترول بالا هم مفيد باشد.» با وجود خواص متعدد جو، مصرف اين ماده غذايي توسط انسان در طول دهه گذشته 35 درصد کاهش يافته است.

انتهای پیام/ص

دیدگاه شما

آخرین اخبار