15. مهر 1395 - 14:41   |   کد مطلب: 12816
طب سنتی;
خواص قهوه سبز
بهترین نوع قهوه، قهوه سبز می‌باشد، هنگامی که دانه‌های آن را در آب می‌ریزید فرو رود. به‌هنگام ناشتا و معده خالی نباید قهوه خورد. خوردن قهوه به‌همراه شیر کاری اشتباه است، چون ایجاد لک و پیس می‌کند. قهوه بوداده برای رفع اسهال مفید است.

به گزارش شبنم همدان به نقل از تسنیم : سید جواد علوی درباره قهوه اظهار داشت: طبیعت قهوه (تازه)، گرم و خشک است، اما قهوه کهنه و بریان آن، سرد و خشک است.

به‌گفته وی بهترین نوع قهوه، قهوه سبز می‌باشد، هنگامی که دانه‌های آن را در آب می‌ریزید فرو رود. به‌هنگام ناشتا و معده خالی نباید قهوه خورد. خوردن قهوه به‌همراه شیر کاری اشتباه است، چون ایجاد لک و پیس می‌کند. قهوه بوداده برای رفع اسهال مفید است.

قهوه خام خواص بیشتری دارد

این کارشناس طب سنتی افزود: قهوه خام مفید برای انسداد، مسکن درد و غلیان خون (جوشش خون)، رقیق کننده و پاک کننده اخلاط ، مفید برای اکثر سردردها، مقوی معده و سرفه‌های بلغمی بدون آنکه شخص ضعف کند، خواب زیاد، تشنگی و گرسنگی را کم می‌کند، همچنین خستگی، احساس کوفتگی و ضعف بنیه را رفع می‌کند.

مضرات مصرف زیاد قهوه کهنه و بوداده‌شده

علوی گفت: مصرف زیاد قهوه بوداده موجب سردرد، زردی رنگ پوست، کاهش میل جنسی، نفخ، لاغری و بی‌خوابی می‌شود.

نکاتی که در رابطه با مصرف قهوه باید رعایت کرد

این کارشناس طب سنتی بیان داشت: در افرادی که قهوه نمی‌نوشند هنگامی که مصرف شود, ممکن است فشار خون بالا رود. با مصرف 5،6 فنجان در روز پس از 9 هفته، کلسترول (LDL) افزایش می‌یابد. قهوه جذب سایر داروها را کاهش می‌دهد.

وی خاطرنشان کرد: مقدار مصرف حداکثر 5 فنجان در روز است، ولی باید بدانید که در دوران شیردهی موجب اختلال خواب شیرخوار می‌شود، همچنین مصلح قهوه زعفران است.

انتهای پیام/ص

دیدگاه شما

آخرین اخبار