3. آذر 1395 - 22:39   |   کد مطلب: 13768
تهیه این کیک در فصل زمستان که پرتقال فراوان است توصیه می شود
شبنم ها,shabnamha,کیک پرتقالی, afkl ih

به گزارش شبنم ها،
 

کیک پرتقالی با سس پرتقال

مواد لازم: تخم مرغ.................4 عدد

شکر.....................یک و نیم لیوان

روغن مایع..............نصف لیوان

آرد .....................دو لیوان

بکینگ پودر.............دو قاشق چایخوری

آب پرتقال تازه.........نصف لیوان

رنده پوست پرتقال.....دو قاشق غذاخوری

وانیل.....................کمی

نمک......................یک پنس

طرز تهیه: تخم مرغها رو از یکساعت قبل از شروع کار از یخچال بیرون بیارید. یه پرتقال درشت رو بشورید و پوشتش رو رنده کنید فقط حواستون باشه که قسمت سفید رنده نشه که کیک رو تلخ میکنه بعد آبش رو بگیرید تخم مرغها و شکر و وانیل رو با همزن حسابی میزنیم تا حجیم و کرم رنگ بشه. بعد روغن رو اضافه میکنیم و باز میزنیم. بعد هم آرد و بکینگ پودر و نمک رو که سه بار الک کنید به مواد اضافه کنید و با قاشق و به صورت دورانی هم بزنید و در آخر هم آب پرتقال اضافه کنید در حد مخلوط شدن هم بزنید .مواد رو داخل قالب چرب شده بریزید فر 180 درجه ای. به مدت 40 دقیقه. البته این زمان بستگی به فرتون داره پس از پخت کیک را خارج کنید بگذارید سرد بشه سس پرتقال: برای درست کردن سس از آب پرتقال طبیعی استفاده کنید آب پرتقال طبیعی یکم ترش میشه و این ترشی با کیک شیرین خیلی خوشمزه میشه یک لیوان آب پرتقال رو با یک قاشق نشاسته ذرت و دو قاشق شکر روی حرارت میزاریم و مدام هم میزنیم تا به جوش بیاد و غلیظ بشه. نصف بسته ژله پرتقالی رو هم بهش اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم میتونید بعد از خاموش کردن سس بهش خامه هم اضافه کنید زمان بدید تا سس حسابی سرد و نیم بند بشه و بعد روی کیک سرد بریزید.

دیدگاه شما

آخرین اخبار