4. آذر 1395 - 18:32   |   کد مطلب: 13786
حلیم بادمجان یک غذای سنتی و پر طرفدار است که با فوت و هن های خاصی می تواند آن را با کیفیت عالی تهیه کرد.
شبنم ها , afkl ih, حلیم بادمجان, shabnamha.ir

سرآشپز  شبنم همدان، برای این بخش حایم بادنجان را آموزش می دهد:

مواد لازم:
بادنجان.         ۵ عدد متوسط
عدس یا نخود.  ۱ لیوان
آب گوشت.       ۱لیوان
گوشت             مقداری در صورت دلخواه
کشک                به میزان لازم
پیاز داغ.           به میزان لازم
نعنا داغ.          به میزان لازم
سیر داغ.         به میزان لازم

طرز تهیه : ابتدا بادنجان ها سرخ و با اب گوشت پخته شود .سپس گوشت پخته شده و مقداری پیاز داغ به ان می افزاییم بعد از پخت مواد را میکس کرده و با کشک و نعنا وپیاز وسیر داغ تزیین میکنیم.
نکته اول: دستتان نسبت به پوست کندن سیر حساسیت دارد کمی انرا با روغن نباتی چرب کنید سپس سیر پوست بگیرید.

نکته دوم : گوشت را می توان حذف کنید ولی بادنجان را حتما در اب گوشت بپزید.

نکته سوم : از لحاظ تغذیه بهتر است بادنجان کبابی شود و کشک بادنجان و حلیم بادنجان با بادنجان کبابی بسیار عالی می شود.
 
نکته چهارم: اگر در این غذای لذیذ از گردوی نگینی استفاده کنید میزان جذب کلسیم کشک بالا میرود

حلیم بادنجان از غذاهای سنتی ما ایرانیان است که با نان سنگک و پیاز خام سرو میشود. امیدوارم از این غذای خوشمزه لذت ببرید.

 

انتهای پیام/ 

دیدگاه شما

آخرین اخبار