سرآشپز شبنم همدان، برای این بخش حایم بادنجان را آموزش می دهد:
مواد لازم:
بادنجان. ۵ عدد متوسط
عدس یا نخود. ۱ لیوان
آب گوشت. ۱لیوان
گوشت مقداری در صورت دلخواه
کشک به میزان لازم
پیاز داغ. به میزان لازم
نعنا داغ. به میزان لازم
سیر داغ. به میزان لازم
طرز تهیه : ابتدا بادنجان ها سرخ و با اب گوشت پخته شود .سپس گوشت پخته شده و مقداری پیاز داغ به ان می افزاییم بعد از پخت مواد را میکس کرده و با کشک و نعنا وپیاز وسیر داغ تزیین میکنیم.
نکته اول: دستتان نسبت به پوست کندن سیر حساسیت دارد کمی انرا با روغن نباتی چرب کنید سپس سیر پوست بگیرید.
نکته دوم : گوشت را می توان حذف کنید ولی بادنجان را حتما در اب گوشت بپزید.
نکته سوم : از لحاظ تغذیه بهتر است بادنجان کبابی شود و کشک بادنجان و حلیم بادنجان با بادنجان کبابی بسیار عالی می شود.
نکته چهارم: اگر در این غذای لذیذ از گردوی نگینی استفاده کنید میزان جذب کلسیم کشک بالا میرود
حلیم بادنجان از غذاهای سنتی ما ایرانیان است که با نان سنگک و پیاز خام سرو میشود. امیدوارم از این غذای خوشمزه لذت ببرید.
انتهای پیام/
دیدگاه شما