هواشناسی همدان
 مؤسسه فرهنگی حوراء بانوان استان همدان
دانلود نرم افزارهای کاربردی
شهروندنگارشبنم ها
20. آذر 1395 - 23:41   |   کد مطلب: 14154
سالاد انار و اسفناج از سبزی و میوه های زمستانی تهیه می شود و یک سالاد فصلی فوق العاده است
شبنم ها , afkl ih, آشپزی, shabnamha.ir, سالاد انار و اسفناج

به گزارش شبنم ها، به نقل از برترین ها

مواد لازم:
▫️    اسفناج .... 750 گرم
▫️    قارچ .... 6 -7 عدد
▫️   سیب زرد یا گلابی .... 2 عدد
▫️    پنیر فتا یا پنیر سفید صبحانه .... 100 گرم
▫️    انار .... 1 عدد
▫️    لیمو ترش .... 1 عدد
▫️    سرکه بالزامیک .... 3 ق غ
▫️    روغن زیتون .... 9 ق غ
▫️    نمک و فلفل
▫️    خامه .... 3 ق غ
▫️    نعنا خشک .... 2 ق م

طرز تهیه:
1 - سعی کنید از اسفناج جوان یا برگ های ریز اسفناج استفاده کنید . در صورتی که برگ اسفناج شما ریز است به صورت درسته و اگر برگ ها درشت است چند برش بزنید و در ظرفی بریزید .
2 - قارچ ها را اسلایس کرده و سیب ها را نیز به همراه پوست یا بدون پوست اسلایس کرده و روی آن ها آب لیمو بریزید تا رنگ آنها تغییر نکرده و کمی هم مزه دار شوند .
3 - اسفناج ها را همراه انار دون شده و قارچ و سیب ها مخلوط کرده و تکه های مکعبی پنیر فتا را روی سالاد بریزید .
4 - سرکه بالزامیک را به همراه روغن زیتون ، نمک و فلفل ، نعنا خشک و خامه کامل مخلوط کنید تا یک دست شود . سس را کنار سالاد یا روی آن ریخته و سرو نمایید .

نکات :
1 - میتوانید به جای سیب یا گلابی از نارنگی نیز استفاده کنید که طعمی دیگر به سالاد شما میدهد .
2 - میتوانید از چند گوجه گیلاسی (چری) نیز در ترکیب استفاده کنید . 
3 - اگر دوست داشته باشید مغز گردو یا دانه کاج هم در این سالاد بسیار خوشمزه میشود .
4 - به جای اسفناج از سبزی به نام راکت یا حتی برگ تربچه هم میتوانید استفاده کنید .

انتهای پیام / 

دیدگاه شما

آخرین اخبار