به گزارش شبنم ها، به نقل از برترین ها
مواد لازم:
▫️ اسفناج .... 750 گرم
▫️ قارچ .... 6 -7 عدد
▫️ سیب زرد یا گلابی .... 2 عدد
▫️ پنیر فتا یا پنیر سفید صبحانه .... 100 گرم
▫️ انار .... 1 عدد
▫️ لیمو ترش .... 1 عدد
▫️ سرکه بالزامیک .... 3 ق غ
▫️ روغن زیتون .... 9 ق غ
▫️ نمک و فلفل
▫️ خامه .... 3 ق غ
▫️ نعنا خشک .... 2 ق م
طرز تهیه:
1 - سعی کنید از اسفناج جوان یا برگ های ریز اسفناج استفاده کنید . در صورتی که برگ اسفناج شما ریز است به صورت درسته و اگر برگ ها درشت است چند برش بزنید و در ظرفی بریزید .
2 - قارچ ها را اسلایس کرده و سیب ها را نیز به همراه پوست یا بدون پوست اسلایس کرده و روی آن ها آب لیمو بریزید تا رنگ آنها تغییر نکرده و کمی هم مزه دار شوند .
3 - اسفناج ها را همراه انار دون شده و قارچ و سیب ها مخلوط کرده و تکه های مکعبی پنیر فتا را روی سالاد بریزید .
4 - سرکه بالزامیک را به همراه روغن زیتون ، نمک و فلفل ، نعنا خشک و خامه کامل مخلوط کنید تا یک دست شود . سس را کنار سالاد یا روی آن ریخته و سرو نمایید .
نکات :
1 - میتوانید به جای سیب یا گلابی از نارنگی نیز استفاده کنید که طعمی دیگر به سالاد شما میدهد .
2 - میتوانید از چند گوجه گیلاسی (چری) نیز در ترکیب استفاده کنید .
3 - اگر دوست داشته باشید مغز گردو یا دانه کاج هم در این سالاد بسیار خوشمزه میشود .
4 - به جای اسفناج از سبزی به نام راکت یا حتی برگ تربچه هم میتوانید استفاده کنید .
انتهای پیام /
دیدگاه شما