به گزارش شبنم همدان به نقل از کدبانو:
چه موادی لازم داریم؟
دانه انار / 1 کیلوگرم
لبو پخته / 500 گرم
سرکه انار / 1 لیوان
آب انار / 1 لیتر
پودر گلپر / 1 قاشق غذاخوری
پودر گشنیز / 2 قاشق غذاخوری
سیاه دانه / 2 قاشق غذاخوری
پودر فلفل قرمز / 1 قاشق چایخوری
نمک / به مقدار لازم
چطوری درست کنیم؟
ابتدا انار را دانه کنید و به اندازه یک دوم قاشق غذاخوری به آن نمک اضافه کنید. دانه های انار و نمک را به مدت 5 تا 6 ساعت در ظرف در بسته ای نگهداری کنید تا نرم شده و آب بیندازد.
لبوها را شسته و با پوست بپزید. بعد از پخت پوست آنها را بگیرید و وقتی سرد شد آنها را خرد نمایید.
داخل ظرفی سرکه و آب انار را بریزید و به مدت 5 دقیقه بجوشانید. دقت کنید که ظرف مورد نظر مسی یا آلومینیومی نباشد.
سپس لبو و دانه های انار را اضافه کنید تا دو دقیقه بجوشند. بعد از روی حرارت بردارید و بگذارید تا سرد شود.
بعد از سرد شدن ادویه ها را اضافه کنید و در ظرف دربسته در یخچال بگذارید.
این ترشی بعد از یک هفته قابل استفاده است.
نکته 1: می توانید از سرکه لبو یا سرکه انگور نیز استفاده کنید.
نکته 2: می توانید لبو را رنده کرده و یا به اشکال مختلف کوچکی درآورده و در ترشی استفاده نمایید.
نکته 3: اگر می خواهید ترشی شما ترشتر باشد، می توانید مقدار سرکه را بیشتر و مقدار آب انار را کمتر بریزید.
انتهای پیام/ص
دیدگاه شما