به گزارش شبنم همدان به نقل از ایسنا : علی محمدی با بیان اینکه سویا دارای کلروفیل و آنتیبیوتیکی به نام(کاناوالین) نیز است و این آنتیبیوتیک ارازان باکتریهای مضر روده را از بین میبرد، افزود: حتی از سویا شیر به دست میآید و به جای شیر گاو میتوان آن را مصرف کرد.
وی در رابطه با خواص دارویی سویا اظهار کرد: خواص داروی سویا مقوی، بادشکن، تببر و ضدسم بوده و نان سویا برای مبتلایان به بیماری قند بسیار مناسب است همچنین اگر دانههای سبز سویا را له کرده به صورت پماد درآورید برای زخمهای آبله و سایر زخمها مفید بوده حتی برای التهاب و قرمزی پای بچهها که در اثر ادرار به وجود آمده، نافع است.
محمدی با بیان اینکه سویا، برای پیشگیری از سرطان و دفع منظم سموم از رودهها کمک میکند، ادامه داد: سویا، تریگلیسیرید خون را پایین میآورد، برای تمیز کردن شریانها مفید است و از خطر بیماریهای قلبی جلوگیری میکند.
وی خاطرنشان کرد: سویا، برای سنگ کیسه، صفرا و برای سلامت روده بزرگ و تنظیم و تخلیه و دفع مواد زائد بسیار مفید بوده و دارای هورمونهای استروژن است و میتواند جانشین هورمونهای مصنوعی دوران یائسگی شود.
اسفناج؛ منبع غنی آهن
این کارشناس طبسنتی در بخش دیگری از سخنانش درباره خواص اسفناج گفت: اسفناج دارای ویتامین B3و مقدار زیادی آهن و ید است، برگ اسفناج از نظر طب قدیم ایران کمی سرد و تر است و یبوست را برطرف میکند.
محمدی با بیان اینکه اسفناح برای لاغر شدن و وزن کم کردن مفید است و هضم غذا را آسان کرده و باعث تحریک معده میشود، افزود: برای رفع سرفههای خشک برگ اسفناج را با جو پوست کنده و روغن بادام بپزید و بخورید.
وی توضیح داد: اسفناج در پیشگیری از سرطان رودهبزرگ، معده، پروستات، حنجره و رحم مؤثر بوده و بهترین دارو برای کمخونی، تقویت اعصاب، بیماری آسم، روماتیسم و نقرس است.
محمدی با بیان اینکه اسفناج تعداد گلبولهای قرمز خون را افزایش میدهد، خاطرنشان کرد: از آنجایی که اسفناج حاوی کلروفیل است، عضلات روده را تحریک و تخلیه مدفوع را آسان میکند.
انتهای پیام/ص
دیدگاه شما