فرنچ تست فرنچ تست فرنچ تست فرنچ تست فرنچ تست فرنچ تست فرنچ تست فرنچ تست فرنچ تست فرنچ تست فرنچ تست فرنچ تست فرنچ تست نان تست فرانسوی نان تست فرانسوی نان تست فرانسوی نان تست فرانسوی نان تست فرانسوی نان تست فرانسوی نان تست فرانسوی نان تست فرانسوی نان تست فرانسوی نان تست فرانسوی
فرنچ تست (نان تست فرانسوی) کرم بروله
گاهی بد نیست برای صبحانه وقت بیشتری بگذاریم و از قبل برای تهیه آن تدارک ببینیم. فرنچ تست از صبحانههای محبوب سراسر دنیاست که معمولاً کودکان هم آن را میپسندند و از آن استقبال میکنند. فرنچ تست را معمولاً با خیساندن نان تست در مایعی شامل تخم مرغ و سپس سرخ کردن یا قرار دادن آن در فر تهیه میکنند. فرنچ تست کرم بروله هم به همین ترتیب تهیه میشود و به دلیل اینکه در آن از خامه استفاده میشود و نان شب تا صبح در مایع خیس میخورد طعم بینظیری دارد.
طرز تهیه: کره را در یک تابه عمیق روی شعله متوسط آب کنید. سپس شکر و شیره طلائی را اضافه کنید و هم بزنید تا شکر حل شود. حال مواد را در یک سینی فر (با ابعاد حدودی ۲۰ در ۳۰ سانتیمتر) بریزید.
حاشیه قهوهای رنگ نانهای تست را با چاقو جدا کنید و نانها را داخل سینی فر مذکور به صورت یک لایه کنار هم بچینید تا به مایع مرحله قبلی آغشته شوند. تخممرغها، خامه، اسانس وانیل و نمک را در کاسهای به خوبی با هم مخلوط کنید. سپس آن را روی نانها بریزید. روی سینی را بپوشانید و آن را به مدت ۸ ساعت (از شب تا صبح) در یخچال نگهداری کنید.
فر را با دمای ۱۷۵ درجه سانتیگراد روشن کنید و اجازه بدهید گرم شود. سینی فر را از یخچال خارج کنید و صبر کنید تا به دمای اتاق برسد. سپس روکش را از روی سینی تست فرانسوی بردارید و آن را به مدت ۳۵ تا ۴۰ دقیقه در فر قرار دهید تا فرنچ تست ها پف کنند و کمی قهوهای رنگ شوند. نان تست فرانسوی را با عسل، شیره، پودر قند یا میوههای تازه سرو کنید.
نکته: اگر میل دارید فرنچ تست شما مرطوب باشد، سینی را با روکش آلومینیومی در فر قرار دهید.
انتهای پیام/ص
فرنچ تست فرنچ تست فرنچ تست فرنچ تست فرنچ تست فرنچ تست فرنچ تست فرنچ تست فرنچ تست فرنچ تست فرنچ تست فرنچ تست فرنچ تست نان تست فرانسوی نان تست فرانسوی نان تست فرانسوی نان تست فرانسوی نان تست فرانسوی نان تست فرانسوی نان تست فرانسوی نان تست فرانسوی نان تست فرانسوی نان تست فرانسوی
دیدگاه شما