عوارض و خطرات استفاده نادرست از محصولات آرایشی
عوارض لوازم آرایشی عوارض لوازم آرایشی عوارض لوازم آرایشی عوارض لوازم آرایشی عوارض لوازم آرایشی عوارض لوازم آرایشی عوارض لوازم آرایشی عوارض لوازم آرایشی عوارض لوازم آرایشی عوارض لوازم آرایشی عوارض لوازم آرایشی عوارض لوازم آرایشی عوارض لوازم آرایشی عوارض لوازم آرایشی عوارض لوازم آرایشی سازمان غذا و دارو سازمان غذا و دارو سازمان غذا و دارو سازمان غذا و دارو سازمان غذا و دارو سازمان غذا و دارو سازمان غذا و دارو سازمان غذا و دارو
به گزارش شبنم همدان به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان : مصطفی اسماعیلی رئیس اداره آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو با بیان اینکه هر محصولی که برای پاک کردن، جذب کردن یا تغییر دادن ظاهر به وسیله مالش، ریختن، پاشیدن و یا اسپری کردن روی بدن انسان به کار میرود بعنوان فرآوردههای آرایشی و بهداشتی شناخته میشود، گفت: باتوجه به فراوانی و افزایش روز افزون مصرف انواع اینگونه فرآوردهها چنانچه به صورت صحیح استفاده نشود و یا در شرایط مناسب نگهداری نشود، میتواند به مصرف کننده آسیب برساند.
وی افزود: این آسیبها ناشی از فعالیت میکرواورگانیسمها و یا تخریب فیزیکی و شیمیایی فرآورده است که سبب صدمه به مصرف کننده و همچنین افت کارایی آن میشود.
اسماعیلی علاوه بر اینکه به مصرف کنندگان توصیه کرد برای حفظ سلامت خود و فرآورده هرگز فرآوردههای آرایشی را به طور مشترک استفاده نکنند، به مصرف کنندگان توصیه کرد: غیر از زمان مصرف درب آنها را کاملا بسته نگه داشته و دور از نور آفتاب نگهداری کنند، زیرا نور سبب تجزیه مواد نگهدارنده (عامل حفظ فرآورده از آلودگی) موجود و کاهش اثر آن میگردد.
وی تصریح کرد: تاحد امکان از بسته بندی کوچک این فرآوردهها استفاده گردد، زیرا بسته بندی کوچک فرآورده را محافظت کرده و از خشکی، آلودگی و ناپایداری آن تاحدی ممانعت مینماید.
رئیس اداره آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو با اشاره به افرادی که به فرآوردههای آرایشی حساسیت دارند از آنها خواست فرآوردههای ضدآلرژی استفاده نمایند.
وی در مورد فرآوردههای آرایشی مربوط به چشم، اضافه کرد: اینها نسبت به دیگر فرآوردهها عمر مفید کمتری دارند و این موضوع به دلیل ایجاد آلودگی توسط استفاده مکرر مصرف کننده است لذا توصیه میشود سه ماه پس از باز شدن تعویض گردد.
اسماعیلی عنوان کرد: در صورت خشک شدن از افزایش آب به فرآوردهها خودداری گردد، زیرا آب سبب تخریب مواد نگهدارنده میشود.
وی اظهار داشت: چنانچه رنگ، بو و شکل ظاهری فرآورده تغییر کرد دیگر قابلیت مصرف ندارد.
رئیس اداره آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو با اشاره به اینکه استفاده مکرر از این فرآوردهها در مجاورت هوا و آلودگی ناشی از انگشت جهت کاربرد امکان آلودگی را افزایش داده و بسیاری از فرآوردهها را قبل از تاریخ انقضاء غیرقابل مصرف میکند، گفت: عمر مفید فرآوردههای آرایشی و بهداشتی بستگی به فرمولاسیون، طریقه نگهداری و چگونگی مصرف دارد.
انتهای پیام/ص
عوارض لوازم آرایشی عوارض لوازم آرایشی عوارض لوازم آرایشی عوارض لوازم آرایشی عوارض لوازم آرایشی عوارض لوازم آرایشی عوارض لوازم آرایشی عوارض لوازم آرایشی عوارض لوازم آرایشی عوارض لوازم آرایشی عوارض لوازم آرایشی عوارض لوازم آرایشی عوارض لوازم آرایشی عوارض لوازم آرایشی عوارض لوازم آرایشی سازمان غذا و دارو سازمان غذا و دارو سازمان غذا و دارو سازمان غذا و دارو سازمان غذا و دارو سازمان غذا و دارو سازمان غذا و دارو سازمان غذا و دارو آلودگی مواد آرایشی
دیدگاه شما