ته دیگ تک نفره قالبی
ته دیگ شاید جذابترین و وسوسه برانگیزترین بخش آشپزی ایرانی باشد. این پدیده خوشمزه و برشته انواع مختلفی دارد. انواع نان، سیبزمینی، کاهو، قارچ و مغزهای مختلف همه از خوراکیهایی هستند که برای تهیه ته دیگ استفاده میشوند و هر کدام طرفداران خود را دارند. اما رایجترین و قدیمیترین شکل تهدیگ از برنج تهیه میشود و در واقع نوعی تهچین است. این ته دیگ یک نفره که نام دیگر آن کاپ کیک ته دیگ است فوقالعاده زیباست و برای مهمانیها ایدهآل است. بدین ترتیب هر کس میتواند ته دیگ خودش را داشته باشد و از آن لذت ببرد.
برای تهیه تهدیگ یک نفره، تنها احتیاج به برنج پخته، ماست و تخم مرغ و یک قالب کاپ کیک دارید. برنج با بقیه مواد مخلوط میشود و در قالب کاپ کیک ریخته میشود. قالب در فر قرار میگیرد و بعد از حدود ۳۰-۴۰ دقیقه ، ته دیگ تک نفره شما حاضر و آماده است.
طرز تهیه: کف قالب کاپ کیک را با روغن چرب کنید و فر را با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد روشن کنید.
۱/۲ قاشق چایخوری زعفران را در سه قاشق آب جوش حل کنید. در کاسه بزرگی برنج پخته شده را بریزید. سپس تخم مرغ، ماست، آب زعفران، نمک، فلفل و در صورت تمایل سیر له شده را اضافه کنید و خوب با هم مخلوط نمایید.
قالب را به مدت ۲۰ دقیقه در فر قرار دهید. سپس قالب را خارج کنید، روی آن فویل آلومینیومی بکشید و آن را ۱۵ دقیقه دیگر در فر قرار دهید.
بعد از گذشت این مدت، قالب را از فر خارج کنید و از تهدیگ های تک نفره برشته لذت ببرید. نوش جان!
دیدگاه شما