14. ارديبهشت 1396 - 12:52   |   کد مطلب: 16564
دستور تهیه ترافل های توپی خوشمزه
انواع دسر,دسر,دسر ترافل توپی,دسر ترافل شکلاتی,دسر توپی,shabnamha.ir,شبنم همدان,afkl ih,شبنم ها

به گزارش شبنم همدان به نقل از ایران کوک:

 

مواد لازم برای 4 نفر:

  • کره نرم شده ½ فنجان
  • شکر قهوه ای ¾ فنجان
  • عصاره وانیل 1 قاشق چایخوری
  • آرد سفید 2 و ½ فنجان
  • شیر تغلیظ شده شیرین یا شیر عسل غلیظ 2 فنجان
  • بیکینگ پودر ½ قاشق چایخوری
  • شکلات چیپسی 1 فنجان 
  • شکلات تخته ای

 

 

 

مواد لازم برای تهیه دسر ترافل توپی

  

 

طرز تهیه: شکر و کره را با مخلوط کن خوب بهم بزنید تا خامه ای و پفکی شود. وانیل را اضافه کنید و مجددا بهم بزنید. آرد و شیرعسل را یکی در میان و در  چند مرحله به مخلوط اضافه کنید و در هر مرحله مخلوط کنید.

 

چیپس شکلاتی را به مواد اضافه کنید و کمی هم بزنید. با قاشق مخصوص کشیدن بستنی از مواد به صورت اسکوپی بردارید و روی کاغذ مومی قرار دهید و 2 ساعت در یخچال قرار دهید.

 

پس از 2 ساعت اسکوپ های ترافل را در دستانتان گرد کنید و مجددا 30 دقیقه دیگر آنها را در یخچال قرار دهید. شکلات تخته ای را ذوب کنید و بگذارید تا کمی خنک شود. سپس توپهای ترافل را درون شکلات بیندازید. سپس آنها را بیرون بیاورید و مجددا در یخچال قرار دهید تا شکلات روی آن سفت شود.

انتهای پیام/ص

دیدگاه شما

آخرین اخبار