طرز تهیه: ریواس را پاک کرده و حبه حبه خرد کنید. آنها را در آبکش خوب بشوئید.
قطعات ریواس را در چند مرحله در یک قابلمه بزرگ بریزید و روی هر لایه را با شکر پر کنید. حال محتویات قابلمه را ۲۴ ساعت به حال خود رها کنید تا آب بیاندازد.
پس از این مدت قابلمه را حرارت قرار دهید و اجازه دهید تا ۲۰ الی ۳۰ دقیقه روی حرارت بجوشد. سپس گاز را خاموش کنید و اجازه دهید تا مربا 12 ساعت در همان جا خنک شود.
مربا را به ظرف شیشه ای تمیز انتقال دهید.
انتهای پیام/ص
نکته: برای تهیه مربا ریواس هیچ گاه از ظرف آلو مینیومی استفاده نکنید زیرا باعث مسمومیت خواهد شد.
برای نگهداری مربا ریواس به اضافه کردن آبلیمو نیازی نیست.
دیدگاه شما