به گزارش شبنم همدان به نقل از بیتوته:
مواد لازم برای شیر برنج خامه ای :
برنج | 1 پیمانه |
شیر | 2 لیتر |
شکر | 2 قاشق سوپخوری |
هل | 1 قاشق چایخوری |
گلاب | نصف پیمانه |
خلال بادام | 50 گرم |
خامه | 150 گرم |
طرز تهیه شیر برنج خامه ای :
برنج را خوب بشویید و 2 ساعت در آب خیس كنید تا برنج هنگام پخت، خوب له شود و لعاب بیشتری بیندازد.
پس از 2 ساعت برنج را در آبكش ریخته و آب آن را دور بریزید.
برنج را با 2 پیمانه آب دیگر روی شعله ملایم بگذارید تا كمی بپزد.
سپس شیر را اضافه كرده و شعله را كم كنید تا شیر برنج بپزد و كاملاً لعابدار شود.
بعد شكر را بیفزایید و هم بزنید تا كاملاً در مواد حل شود. می توان شكر را اضافه نكرد و شیر برنج را با شیرینی های دیگری مانند شیره انگور، عسل، مربای گل و ...، برابر با سلیقه تان سرو كنید.
در واقع، این مورد بستگی به ذائقه شما دارد. هل كوبیده را درون یك تنظیف (پارچه صافی) بریزید و دور آن را با نخ ببندید. این بسته هل را درون ظرف بیندازید تا شیر برنج طعم و عطر بگیرد.
استفاده از این روش سبب می شود رنگ شیر برنج تغییر نكند. سپس بسته هل را از شیر برنج در بیاورید و در این مرحله، گلاب را بریزید و بعد از یكی دو جوش، نیمی از خلال بادام را نیز داخل شیر برنج بریزید تا كمی نرم شود.
در آخر، خامه را به شیر برنج اضافه كنید و آن را در ظرف مخصوص سرو بكشید و روی آن را با خلال پسته و بادام تزیین كنید.
انتهای پیام/ص
دیدگاه شما