8. خرداد 1396 - 12:24   |   کد مطلب: 16959
شیر برنج یکی از خوراکی های مفید و مقوی برای وعده افطار در ماه مبارک رمضان است.
شیربرنج,شیربرنج خامه ای,طرز تهیه شیربرنج,shabnamha.ir,شبنم همدان,afkl ih,شبنم ها

به گزارش شبنم همدان به نقل از بیتوته:

 

مواد لازم برای شیر برنج خامه ای :

برنج  1 پیمانه 
شیر   2 لیتر
 شکر  2 قاشق سوپخوری
هل  1 قاشق چایخوری 
گلاب نصف پیمانه
خلال بادام 50 گرم
خامه 150 گرم

 

طرز تهیه شیر برنج خامه ای :

برنج را خوب بشویید و 2 ساعت در آب خیس كنید تا برنج هنگام پخت، خوب له شود و لعاب بیشتری بیندازد. 

پس از 2 ساعت برنج را در آبكش ریخته و آب آن را دور بریزید. 

برنج را با 2 پیمانه آب دیگر روی شعله ملایم بگذارید تا كمی بپزد. 

 

سپس شیر را اضافه كرده و شعله را كم كنید تا شیر برنج بپزد و كاملاً لعابدار شود. 

بعد شكر را بیفزایید و هم بزنید تا كاملاً در مواد حل شود. می توان شكر را اضافه نكرد و شیر برنج را با شیرینی های دیگری مانند شیره انگور، عسل، مربای گل و ...، برابر با سلیقه تان سرو كنید.

 

در واقع، این مورد بستگی به ذائقه شما دارد. هل كوبیده را درون یك تنظیف (پارچه صافی) بریزید و دور آن را با نخ ببندید. این بسته هل را درون ظرف بیندازید تا شیر برنج طعم و عطر بگیرد. 

 

استفاده از این روش سبب می شود رنگ شیر برنج تغییر نكند. سپس بسته هل را از شیر برنج در بیاورید و در این مرحله، گلاب را بریزید و بعد از یكی دو جوش، نیمی از خلال بادام را نیز داخل شیر برنج بریزید تا كمی نرم شود. 

در آخر، خامه را به شیر برنج اضافه كنید و آن را در ظرف مخصوص سرو بكشید و روی آن را با خلال پسته و بادام تزیین كنید.

انتهای پیام/ص

دیدگاه شما

آخرین اخبار