30. خرداد 1396 - 12:53   |   کد مطلب: 17292
خوراک گل کلم و سیب زمینی یک غذای گیاهی پر طعر و طعم هندی است. مقدار تندی غذا را می‌توانید به سلیقه خود تغییر دهید.
انواع خوراک,خوراک,خوراک سبزیجات,خوراک سیب زمینی,خوراک گل کلم,طرز تهیه خوراک سبزیجات,طرز تهیه خوراک گل کلم,shabnamha.ir,شبنم همدان,afkl ih,شبنم ها

به گزارش شبنم همدان به نقل از ایران کوک:

 

مواد لازم برای 4 نفر:

  • روغن سرخ‌کردنی 3 قاشق غذاخوری
  • زنجبیل رنده شده 1 قاشق غذاخوری
  • سیب زمینی 650 گرم
  • گل کلم 4 پیمانه
  • نمک 1 و 1/4 قاشق چایخوری
  • فلفل هالاپینو خرد شده 1 قاشق غذاخوری
  • زردچوبه 2 قاشق چایخوری
  • زیره سبز 1/2 قاشق چایخوری
  • آب 2 قاشق غذاخوری
  • نخودفرنگی 1/2 پیمانه (دلخواه)
  • جعفری تازه خرد شده 1/4 پیمانه

خوراک گل کلم و سیب زمینی هندی

 

خوراک گل کلم و سیب زمینی یک غذای گیاهی پر طعر و طعم هندی است. مقدار تندی غذا را می‌توانید به سلیقه خود تغییر دهید. در این غذا از انواع ادویه‌ها از جمله فلفل، زیره سبز، زنجبیل و زردچوبه استفاده می‌شود که غذا را فوق‌العاده خوش عطر می‌کنند و چنان طعم خوبی به گل کلم می‌دهند که کسانی که به آن علاقه ندارند هم مشتاق خوردن آن می‌شوند. تهیه خوراک گل کلم و سیب زمینی بسیار راحت است و فقط لازم است گل کلم و سیب زمینی را داخل یک تابه با کمی روغن و ادویه جات تفت بدهید. البته اضافه کردن کمی نخود فرنگی هم می‌تواند تنوع سبزیجات موجود در غذا را بیشتر کند.

 

طرز تهیه: ابتدا سیب زمینی‌ها را پوست بکنید و به صورت قطعات مکعبی ۱ سانتی درآورید. باید حدود سه پیمانه سیب زمینی خرد شده داشته باشید.

 

یک تابه بزرگ ترجیحاً نچسب را روی شعله متوسط قرار دهید تا داغ شود. سپس ۲ قاشق روغن را داخل آن بریزید و زنجبیل را که از قبل پوست کنده و رنده کرده‌اید داخل روغن بریزید. حدود ۳۰ ثانیه زنجبیل را تفت بدهید تا عطر آن را حس کنید. حال سیب زمینی خرد شده را اضافه کنید و ۷–۸ دقیقه تفت بدهید تا شروع به نرم شدن کند.

 

دسته گل کلم را تکه تکه کنید و آن را همراه با ۱ قاشق روغن باقیمانده و نمک به تابه اضافه کنید. ۵ دقیقه به تفت دادن ادامه دهید و هر چند دقیقه یک بار هم بزنید. فلفل خرد شده، زردچوبه و زیره را اضافه کنید. آب را روی مواد بریزید و شعله را کم کنید.

 

۵–۸ دقیقه به تفت دادن ادامه دهید تا سیب زمینی و گل کلم نرم شوند. اگر میخواهید از نخودفرنگی استفاده کنید آن را در این مرحله اضافه کنید و ۲–۳ دقیقه دیگر تفت بدهید. خوراک گل کلم و سیب زمینی هندی شما آماده است. خوراک را به بشقاب یا دیس مورد نظرتان منتقل کنید، جعفری خرد شده را روی آن بریزید و سرو نمایید.

 

نکته: می‌توانید به جای رنده کردن زنجبیل از پودر آن هم استفاده کنید ولی زنجبیل تازه عطر بیشتری به خوراک گل کلم و سیب زمینی می‌دهد.

می‌توانید کمی کنجد بوداده هم روی غذا بپاشید.

دیدگاه شما

آخرین اخبار