کیک ردولوت آتشفشانی
کیک ردولوت و کیک آتشفشانی هر دو از کیکهای محبوب و پرطرفداری هستند که هر کدام ویژگیهای منحصر به فرد خودشان را دارند. کیک ردولوت آتشفشانی ترکیب این دو است که هم رنگ سرخ و زیبای کیک ردولوت را دارد و هم یک چشمه شکلاتی زیبا و هیجان انگیز در وسطش دارد. برای تهیه کیک ردولوت آتشفشانی احتیاج به گاناش شکلات دارید که قبلاً هم آن را آموزش دادهایم و خیلی راحت و سریع در عرض دو سه دقیقه آماده میشود (به جای مایکروفر میتوانید از گرم کردن شکلات روی شعله گاز هم استفاده کنید). این کیک فوقالعاده را می توانید برای مناسبتهای مختلف تهیه و سرو کنید.
طرز تهیه: ابتدا گاناش شکلات را تهیه کنید. شکلات خرد شده را با خامه داخل مایکروفر بگذارید و هر ۳۰ ثانیه هم بزنید تا یکدست شود و سپس وانیل را اضافه کنید. روی آن را بپوشانید و در یخچال بگذارید. کف شش کاسه سرامیکی کوچک (یا شش قالب مافین) را چرب کنید. کاسههای سرامیکی را روی یک سینی فر بچینید.
شکلات و کره را داخل شیرجوش بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید. مرتب هم بزنید تا شکلات کاملاً ذوب شود. سپس آن را از روی حرارت بردارید. آرد و نمک را اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود.
تخم مرغها را در یک کاسه بزرگ بشکنید. تخم مرغها را با همزن برقی بزنید و به تدریج شکر را به آنها اضافه کنید. حدود ۴ دقیقه به هم زدن ادامه دهید تا رنگ مخلوط روشن شود.سپس وانیل و رنگ خوراکی را اضافه کنید و مخلوط نمایید. ترکیب شکلات با آرد را به مخلوط اضافه کنید و زیر و رو نمایید تا یکدست شوند. سپس مایه را بین کاسههای چرب شده تقسیم کنید.
حال وقت آن است که گاناش شکلات را از یخچال خارج کنید. وسط هر کاسه یک قاشق پر از گاناش را بریزید (همه گاناش استفاده نخواهد شد). سپس روی کاسهها را بپوشانید و ۱۵ دقیقه در یخچال قرار دهید. همزمان فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کنید.
پس از یک ربع، کاسه ها را از یخچال خارج کنید و ۱۰–۲۰ دقیقه در قر بگذارید. زمان دقیق بستگی به سایز کاسههای شما دارد. هر چه کاسهها بزرگتر باشند زمان پخت بیشتر میشود(برای ۶ کاسه حدود ۱۰ دقیقه کافی است).
بعد از خارج کردن کیک ردولوت آتشفشانی از فر، با یک چاقو لبههای هر کدام از آنها را از کاسه آزاد کنید و در ظرف مورد نظر برگردانید. برای تزیین کیک هم از اسپری خامه یا بستنی وانیلی استفاده کنید.
دیدگاه شما