20. مرداد 1396 - 16:31   |   کد مطلب: 18067
این آبگوشت از غذاهای محلی استان لرستان و شهر اراک است. گوشت و بادمجان در کنار یکدیگر طعم خوبی به این غذا می دهند.
شبنم ها , afkl ih , shabnamha , shabnamha.ir , آشپزی

به گزارش شبنم ها، به نقل از آشپزباشی:

۱- پیاز را خرد کنید.
۲- از گوشت لخم گوسفندی استفاده کنید. آن را به سایز دلخواه خرد کنید.
۳- نخود و لوبیا را از شب قبل خیس کنید. برای استفاده آن ها را آبکشی کنید.
۴- پوست بادمجان ها را جدا کنید. آن را به شکل و ابعاد دلخواه برش دهید.

پیاز را به همراه گوشت و نخود و لوبیا در قابلمه ای بریزید. به آن ها ۲ لیوان آب اضافه کنید. روی حرارت متوسط بپزید تا همه مواد پخته شوند.
در این میان، در ماهیتابه ای قدری روغن بریزید و بادمجان ها را در آن سرخ کنید. بادمجان ها (و در صورت تمایل سیب زمینی ها) را در آبگوشت بریزید و ۱۵دقیقه دیگر بپزید.
کشک، نمک، زردچوبه و سایر ادویه های دلخواهتان را به آبگوشت اضافه کرده و بگذارید تا آبگوشت برای ۱۵ دقیقه دیگر پخته و جا بیافتد.

دیدگاه شما

آخرین اخبار