21. مهر 1396 - 11:35   |   کد مطلب: 18985
قارچ ماده غذایی سالمی است که خوردن آن سبب می‌شود احساس سیری کنید. نتایج برخی از تحقیقات نشان داده است که افزایش مصرف مواد غذایی کم‌کالری که ارزش غذایی بالایی دارند( مانند قارچ‌ها) می‌تواند جایگزین خوبی برای غذاهای پر کالری باشد.
قارچ شکم پر,قارچ شکم پر,قارچ شکم پر با پنیر,قارچ شکم پر پنیری,shabnamha.ir,شبنم همدان,afkl ih,شبنم ها

قارچ شکم پر پنیری

 

به گزارش شبنم همدان به نقل از ایران کوک:

 

مواد لازم برای 8 نفر

  • قارچ بزرگ 24 عدد
  • روغن زیتون 6 قاشق غذاخوری
  • برگ رزماری 1 قاشق چایخوری + یک شاخه 7-8 سانتی
  • نمک و فلفل به مقدار کافی
  • آرد سوخاری 3 قاشق غذاخوری
  • پنیر شیر بز 170 گرم

قارچ شکم پر پنیری

 

قارچ ماده غذایی سالمی است که خوردن آن سبب می‌شود احساس سیری کنید. نتایج برخی از تحقیقات نشان داده است که افزایش مصرف مواد غذایی کم‌کالری که ارزش غذایی بالایی دارند( مانند قارچ‌ها) می‌تواند جایگزین خوبی برای غذاهای پر کالری باشد، بنابراین اگر می‌خواهید پرخوری را کنار بگذارید و بدون مصرف مواد پرکالری احساس سیری داشته باشید انتخاب قارچ‌ها به شما کمک می‌کند تا به این هدف برسید، البته فیبر موجود در قارچ‌ها هم در این مسیر شما را همراهی می‌کند.

 

برای تهیه قارچ  شکم پر پنیری، قارچ ها به مدت نیم ساعت در فر پخته میشوند. بعد از آن پنیر بز که دارای خواص بسیاری است داخل قارچ ها جاسازی میشود. در آخر آرد سوخاری بوداده و رزماری برشته شده روی قارچ ریخته میشوند و طعمی عالی به آن میدهند.

 

طرز تهیه: ابتدا فر را با دمای 200 درجه سانتیگراد روشن کنید و بگذارید گرم شود. قارچ ها را بشویید و ساقه آنها را جدا کنید. آنها را همراه با 3 قاشق روغن زیتون، 1 قاشق چایخوری برگ رزماری و مقداری نمک و فلفل در کاسه ای بریزید و زیر و رو کنید تا خوب با هم مخلوط شوند.

 

حال قارچ ها را به یک سینی فر منتقل کنید. طوری آنها را بچینید که سمت گرد آنها بالا باشد. سینی را حدود نیم ساعت در فر قرار دهید تا لبه قارچ ها طلایی رنگ شود. قبل از ادامه کار، یک ربع صبر کنید تا خنک شوند.

 

3 قاشق روغن باقیمانده را در تابه ای بریزید و روی شعله داغ کنید. شاخه رزماری را داخل تابه بریزید و روی شعله نسبتاً زیاد تفت بدهید تا برگ ها برشته شوند (حدود 30 ثانیه). روغن رزماری را روی دستمال حوله ای بگیرید. فقط یک قاشق چایخوری از روغن رزماری را نگه دارید و بقیه را برای کاربرد دیگری کنار بگذارید.

 

آرد سوخاری را داخل تابه بریزید. و روی شعله متوسط تفت بدهید تا طلایی و برشته شود (2 دقیقه). برگ های رزماری برشته، نمک و فلفل را با آن مخلوط کنید.

 

پنیر بز را تکه تکه کنید و وسط هر قارچ یک تکه پنیر را به آرامی فشار بدهید. حال روی هر کدام مقداری از مخلوط آرد سوخاری را بریزید. قارچ شکم پر پنیری شما آماده است. نوش جان!

قارچ شکم پر پنیری قارچ شکم پر پنیری قارچ شکم پر پنیری قارچ شکم پر پنیری قارچ شکم پر پنیری قارچ شکم پر پنیری قارچ شکم پر پنیری قارچ شکم پر پنیری قارچ شکم پر پنیری قارچ شکم پر پنیری 

دیدگاه شما

آخرین اخبار