28. مهر 1396 - 11:59   |   کد مطلب: 19090
کرم ذرت یکی از غذاهای معروف آمریکایی است که در کنار غذاهای اصلی متنوعی مینشیند.
دستور کرم ذرت,دورچین,سوپ,سوپ خامه,سوپ خامه ای,سوپ ذرت,shabnamha.ir,شبنم همدان,afkl ih,شبنم ها

به گزارش شبنم همدان به نقل از ایران کوک:

 

مواد لازم برای 4 نفر

  • کره 75 گرم
  • پیاز خرد شده 1 عدد
  • ذرت خام 2 پیمانه سر پر (3 عدد بلال)
  • شکر 1 قاشق چایخوری
  • خامه 125 میلی لیتر
  • پنیر چدار یا موزورلای رنده شده 50 گرم

کرم ذرت یکی از غذاهای معروف آمریکایی است که در کنار غذاهای اصلی متنوعی مینشیند. کرم ذرت  شبیه به یک سوپ غلیظ است و به ویژه در کنار غذاهای گوشتی و کبابی، بسیار دلچسب و خوشمزه میباشد. این کرم در بسیاری از کشورها به صورت آماده و کنسروی به فروش میرسد. اما تهیه آن در منزل هم کاری ندارد و حدود یک ربع ساعت بیشتر طول نمیکشد. از کرم ذرت در تهیه غذاهای دیگری مثل سوپ ها و سوفله های با پایه ذرت هم استفاده میشود.

 

طرز تهیه: 75 گرم کره را در یک تابه روی شعله قرار دهید تا ذوب شود و شروع به کف کردن کند. سپس پیاز خرد شده (خیلی ریز) را داخل کره تفت بدهید و به مدت 5 دقیقه سرخ کنید. دانه های ذرت را همراه با نصف پیمانه آب به تابه اضافه کنید. شعله را کم کنید. درب تابه را بگذارید و اجازه بدهید 10 دقیقه روی همان شعله ملایم بماند.  شکر و خامه را اضافه کنید. در صورت تمایل کمی نمک و فلفل هم بزنید و 5 دقیقه بدون در به پخت ادامه دهید. پنیر رنده شده را روی کرم بریزید و یکی دو دقیقه دیگر صبر کنید تا آب شود.

 

    دیدگاه شما

    آخرین اخبار