به گزارش شبنم همدان به نقل از تبیان:
مواد لازم:
پوره خرمالو 1 پیمانه
جوش شیرین 1 قاشق چایخوری سر صاف
بیکینگ پودر نصف قاشق چایخوری
وانیل نوک قاشق چایخوری
شکر 1 پیمانه
روغن مایع 1 پیمانه
تخم مرغ 3 عدد
آرد سفید 2 پیمانه
گردو خرد شده نصف تا 1 پیمانه
دارچین در صورت تمایل نصف قاشق چایخوری
جوز هندی در صورت تمایل یک چهارم قاشق چایخوری
پودر قند و گردو برای تزیین
طرز تهیه:
مرحله 1 - شکر، وانیل و روغن را بزنید تا یکدست شوند سپس تخم مرغها را دانه دانه به آن افزوده و هر کدام را برای 1 دقیقه بزنید.
مرحله 2 - آرد، بیکینگ پودر و جوش شیرین را با هم الک کرده و در 3 مرحله به مخلوط تخم مرغ افزوده و با لیسک (قاشق) از یک جهت هم بزنید تا مخلوط شوند. (در صورت تمایل در این مرحله دارچین و جور را نیز اضافه کنید)
مرحله 3 - پوره خرمالو و گردو را به مخلوط افزوده و هم بزنید.
مرحله 4 - مایه آماده شده در قالبی که قبلاً کاغذ انداختهاید و یا کره مالیده و آرد پاشی کردهاید، بریزید.
مرحله 5 - قالب را در فر از قبل گرم شده با حرارت 175 درجه سانتیگراد به مدت 50 دقیقه تا 1 ساعت قرار دهید تا کیک پخته شود سپس در ظرف مورد نظر برگردانده به دلخواه تزیین کرده و همراه با نوشیدنی دلخواه سرو نمایید.
دیدگاه شما