2. دى 1396 - 12:42   |   کد مطلب: 20034
این سالاد پاییزی به سادگی تهیه میشود و در آن از مواد سالم و مقوی مثل انار، بیبی اسفناج (برگ های اسفناج کوچک) و گردو استفاده میشود.
سالاد پاییزی,سالاد انار,سالاد اسفناج و انار,اسفناج,shabnamha.ir,شبنم همدان,afkl ih,شبنم ها;

به گزارش شبنم همدان:

 

مواد لازم

انار ۱ عدد
بیبی اسفناج ۲۰۰ گرم
پرتقال ۱ عدد
نمک و فلفل به میزان لازم
رب انار ۱ قاشق غذاخوری
مخلوط سرکه و روغن زیتون
گردو ۳۰ گرم

 

طرز تهیه سالاد اسفناج و انار:

برای تهیه سس مخلوط سرکه و روغن زیتون را با رب انار و نمک و فلفل مخلوط کنید.

 

در ادامه برای تهیه سالاد، انار را دانه کنید. پرتقال را نیز فیله کنید و به قطعات کوچکتر برش بزنید

 

گردو را درشت خرد کنید. سپس تمام مواد سالاد را داخل کاسه بزرگی بریزید و سس را اضافه و مخلوط کنید.

 

سالاد پاییزی رنگارنگ شما آماده است. 

 

نکته: میتوانید در سالاد اسفناج و انار علاوه بر اسفناج از سبزیجات دلخواه دیگر مثل کلم، کاهو یا کلم بوکلی هم استفاده کنید.

دیدگاه شما

آخرین اخبار