به گزارش شبنم همدان:
مواد لازم
انار ۱ عدد
بیبی اسفناج ۲۰۰ گرم
پرتقال ۱ عدد
نمک و فلفل به میزان لازم
رب انار ۱ قاشق غذاخوری
مخلوط سرکه و روغن زیتون
گردو ۳۰ گرم
طرز تهیه سالاد اسفناج و انار:
برای تهیه سس مخلوط سرکه و روغن زیتون را با رب انار و نمک و فلفل مخلوط کنید.
در ادامه برای تهیه سالاد، انار را دانه کنید. پرتقال را نیز فیله کنید و به قطعات کوچکتر برش بزنید
گردو را درشت خرد کنید. سپس تمام مواد سالاد را داخل کاسه بزرگی بریزید و سس را اضافه و مخلوط کنید.
سالاد پاییزی رنگارنگ شما آماده است.
نکته: میتوانید در سالاد اسفناج و انار علاوه بر اسفناج از سبزیجات دلخواه دیگر مثل کلم، کاهو یا کلم بوکلی هم استفاده کنید.
دیدگاه شما