10. بهمن 1396 - 12:11   |   کد مطلب: 20602
ردولوت یا کیک قرمز مخملی یکی از هیجان انگیزترین کیک هایی است که می‌تواند در میهمانی ها و جشن ها استفاده شود.
کاپ کیک,تزئین کاپ کیک,طرز تهیه کیک ردولوت,ردولوت,کاپ کیک ردولوت,shabnamha.ir,شبنم همدان,afkl ih,شبنم ها;

به گزارش شبنم همدان به نقل از برترین ها:

مواد مورد نیاز

آرد (الک شده): 2.5 پیمانه
روغن مایع: سه چهارم پیمانه
شکر: 1.5 پیمانه
تخم مرغ: 2 عدد
پودر کاکائو: 1 ق چ
جوش شیرین: 1 ق چ
بیکینگ پودر: 1 ق چ
نمک: یک دوم ق چ
ماست: 1 پیمانه
سرکه: 1 ق چ
وانیل: یک چهارم ق چ
رنگ خوراکی قرمز: 2 ق چ
پنیر ماسکارپونه: 50 گرم
شکلات تلخ (ذوب شده): 50 گرم
چوب شور حلقه ای: 1 بسته
بیسکویت سکه ای: 1 بسته
اسمارتیز: 1 بسته
خامه فرم گرفته: 50 گرم
ترافل شکلاتی: به میزان لازم

 
روش پخت
1. آرد، شکر، نمک، وانیل، پودر کاکائو، جوش شیرین و بیکینگ پودر را داخل کاسه ای ریخته و با هم مخلوط کنید.
2. روغن، ماست، سرکه و تخم مرغ را با دور کند همزن برقی مخلوط کنید تا یکدست شود.
3. مخلوط آرد را به مخلوط روغن اضافه کرده و با لیسک به صورت دورانی مخلوط کنید تا به صورت خمیر درآید. سپس رنگ خوراکی را به آن افزوده و هم بزنید تا رنگ دلخواهتان حاصل شود.
4. خمیر آماده شده را داخل قالب های مافین که از قبل با مقداری روغن مایع چرب و کپسول قرار داده شده، بریزید. بعد آن ها را در طبقه وسط فر از قبل با دمای 175 درجه سانتی گراد گرم شده، حدود 20 دقیقه قرار دهید تا بپزد.
5. پنیر و شکلات را داخل کاسه ای ریخته و به وسیله لیسک با هم مخلوط کنید. بعد آن را به وسیله قاشقی روی کاپ کیک مالیده و از اسمارتیز، ترافل شکلاتی، چوب شور، بیسکویت و خامه برای تزیین استفاده کنید.

 

انتهای پیام/ص

دیدگاه شما

آخرین اخبار