به گزارش شبنم همدان به نقل از برترین ها:
مواد لازم
بامیه: ۷۰۰ گرم
گوشت خورشی: ۴۰۰ گرم
گوجهفرنگی: ۶۰۰ گرم
تمبر هندی: نصف بسته
پیاز: دو عدد بزرگ
سیر: یک بوته کوچک
نمک، فلفل، زردچوبه و روغن: به میزان لازم
فلفل دلمهای خردشده برای تزیین: به میزان لازم
طرز تهیه:
1. پیازها را خرد کنید و با گوشت تفت دهید. وقتی خوب تفت خورد زردچوبه و بقیه ادویهجات را روی گوشت بریزید.
2. بعد به گوشت آب سرد اضافه کنید و اجازه دهید خوب بپزد.
3. تمبر هندی را در یک کاسه آب جوش بریزید. سپس آن را با قاشق کمی هم بزنید و اجازه دهید خیس بخورد. سیرها را رنده کنید و تفت دهید. وقتی سرخ شدند گوجه پورهشده را اضافه کرده و صبر کنید تا آب گوجه کشیده شود و کمی تفت بخورد.
4. چوب بامیهها را بگیرید، فقط حواستان باشد خیلی از ته آنها را نگیرید چون بامیه لزج میشود.
5. شیره تمبر هندی را از صافی رد کنید و در نیم ساعت آخر پخت خورش، همراه گوجه سرخشده و بامیه به خورش اضافه کنید.
6. در آخر نمک بزنید و اجازه دهید خورش جا بیفتد.
فوت کوزهگری
به جای گوجهفرنگی میتوانید از یک تا دو قاشق رب گوجه هم استفاده کنید. اگر هم به چاشنی تمبر هندی علاقهای ندارید، میتوانید از آبلیمو استفاده کنید.
انتهای پیام/ص
دیدگاه شما