29. بهمن 1396 - 12:03   |   کد مطلب: 20849
طعم ترش آش انار به همراه عطر سبزیجات معطر هوادارانی دارد که این آش را بهترین آش ایرانی میدانند.
آش,آش انار,رب انار,سبزیجات معطر,غذای ایرانی,shabnamha.ir,شبنم همدان,afkl ih,شبنم ها;

به گزارش شبنم همدان به نقل از برترین ها:

مواد لازم: 

    آب گوشت 1 لیتر
    پیاز 1 عدد
    تره 250 گرم
    جعفری 250 گرم
    اسفناج 100 گرم
    شنبلیله 100 گرم
    گشنیز 100 گرم
    برنج 100 گرم
    لپه 100 گرم
    رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری
    رب انار 1 پیمانه
    اب انار 2 پیمانه
    گندم کوبیده 100 گرم
    آرد سوخاری 4 قاشق غذاخوری
    گوشت چرخ شده 300 گرم
    زعفران آب زده 2 قاشق غذاخوری
    پیاز 1 عدد کوچک
    تخم مرغ 1 عدد
    نمک وفلفل به میزان لازم

طرز تهیه
 

    لپه را از قبل خیسانده چند بار آب آن را عوض کرده کنار میگذاریم. پیاز را خرد کرده در روغن تفت داده لپه را به آن اضافه کرده نمک ، فلفل و زرد چوبه را به آن میفزاییم ، مقداری آب ریخته میگذاریم تا لپه خوب بپزد.
    گوشت چرخ کرده را با سایر مواد کوفته ریزه مخلوط کرده خوب ورز داده در ظرفی در دار کمی آب و کمی روغن ریخته گوشت را به صورت قلقلی های کوچک کمی کوچکتر از یک گردو در می آوریم و در روغن و آب قرار میدهیم تا بپزد.
     برنج را در آب جوش ریخته حرارت دهید تا نرم شود و آب کش کرده و به همراه سبزی آش و رب انار ، آب انار و رب گوجه را به لپه ها اضافه کرده آب گوشت را هم میفزاییم و برای لعاب بیشتر آش گندم نیم کوب را نیز میفزاییم و میگذاریم تا بپزد یک ساعت مانده به پایان پخت کوفته ریزه ها را هم اضافه کرده میچشیم و نمک و فلفل و ترشی آش را اندازه میکنیم.

نکات :

1 – اگر از سبزی خشک استفاده میکنید مقدار سبزی خشک یک پنجم مقدار تازه آنهاست. سبزی خشک را یک ساعت در آب جوش بخیسانید تا باز شود .

2 – این مقدار رب انار و آب انار برای انار نسبتا ترش است اگر مواد موجود شما شیرینند مقدار را اضافه کنید.اگر آب انار تازه در دسترس نیست مقدار رب انار را اضافه کنید.

3 – برای تزیین از نعنا داغ ، دانه انار ، زعفران میتوانید استفاده نمایید.

انتهای پیام/ص

 

دیدگاه شما

آخرین اخبار