5. اسفند 1396 - 12:10   |   کد مطلب: 20928
این نان خوشمزه و مقوی را برای عصرانه تهیه و کنار خانواده میل کنید و لذت ببرید.
نان,سیب زمینی,نان سیب زمینی,عصرانه,غذای ایرانی,shabnamha.ir,شبنم همدان,afkl ih,شبنم ها;

به گزارش شبنم همدان به نقل از برترین ها:

مواد لازم برای 8 الی 10 نفر:

خمیر نان: یک عدد
آب: یک دوم پیمانه
روغن آفتابگردان: یک دوم پیمانه
جوش شیرین: یک قاشق چای خوری
آرد: دو و یک دوم الی 3 پیمانه
برگه جعفری (ریز خرد شده): 2 قاشق سوپ خوری
سیب زمینی (پخته): 2 عدد
زرده تخم مرغ: یک عدد

 

طرز تهیه:

1. آب، روغن آفتابگردان و جوش شیرین را در ظرف مناسبی روی حرارت متوسط قرار دهید تا آب گرم شود. این مخلوط را به خمیر اضافه کرده و ورز دهید.
 
2. آرد را به تدریج اضافه کرده و به خوبی مواد را ورز دهید تا خمیر صاف و یکدستی حاصل شود.
 
3. برگ جعفری ریز خرد شده و سیب زمینی پخته و له شده را به مواد اضافه کرده و ورز دهید.

4. دست خود را به روغن آفتابگردان آغشته کنید و گلوله هایی به اندازه گردو از خمیر جدا کنید. آنها را کف دست خود پهن کنید و با فاصله از هم در سینی فر پوشیده شده با کاغذ روغنی بچینید.
 
5. زرده تخم مرغ را کمی با چنگال زده و با برس روی آنها بمالید.
 
6. سینی فر را به مدت 25 دقیقه کنار بگذارید تا خمیر ور آید و سپس آن را به مدت 25 دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای 200 درجه سانتی گراد (400 درجه فارنهایت) قرار دهید تا طلایی و برشته شوند. سپس سرو کنید.
 

دیدگاه شما

آخرین اخبار