16. اسفند 1396 - 12:39   |   کد مطلب: 21083
کسانی که خورش خلال بادام کرمانشاهی را خورده اند، خوب می دانند که یکی از خوشمزه ترین و بی نظیرترین خورش های ایرانی است. خورشی اصیل که پای ثابت مجالس رسمی کرمانشاهی هاست و خوب است یکبار هم شده آن را امتحان کنید.
خورشت,خورشت خلال بادام,خورشت کرمانشاهی,آشپزی,shabnamha.ir,شبنم همدان,afkl ih,شبنم ها;

به گزارش شبنم همدان به نقل از برترین ها :

مواد لازم:

گلاب 5 قاشق غذاخوری
گوشت قرمز 300 گرم
زعفران دم کرده 1 فنجان  
کره 1 قاشق غذاخوری
خلال بادام درشت 250 گرم
زرشک 1 لیوان
چوب دارچین 1 تکه کوچک
پیاز 1 عدد
نمک و زردچوبه به مقدار لازم  
رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری

 
 
 طرز تهیه:

1. پیاز را خرد کنید و زردچوبه بزنید و در مقداری روغن تفت دهید تا نرم شود.
 
2. سپس گوشت خرد شده را اضافه کنید، تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند.
 
3. پس از تغییر رنگ گوشت رب گوجه فرنگی را اضافه کنید.
 
4. چند دقیقه تفت دهید سپس 4 لیوان آب بریزید و در قابلمه را ببندید تا با حرارت ملایم گوشت بپزد.

خلال بادام را حدود 10 دقیقه در آب گرم خیس دهید تا نرم شود سپس 5 دقیقه داخل زعفران دم کرده خیس دهید (مقدار کمی زعفران را بسایید و در آب جوش حل کنید و 15 دقیقه روی بخار اب قرار دهید تا دم بکشد و رنگ دهد).
 
5. وقتی آب خورش کم شد خلال بادام، زعفران و چوب دارچین را اضافه کنید (باید به اندازه یک بند انگشت روی خورش آب باشد)، حرارت را بسیار کم کنید و حدود 30 دقیقه خورش را روی حرارت قرار دهید.

6. پس از این مدت زرشک، گلاب و کره را به خورش اضافه نمائید و 30 دقیقه دیگر با حرارت کم و در باز اجازه دهید خورش کاملا جا بیفتد، پس از پایان پخت چوب دارچین را خارج کنید و نمک غذا را اندازه کنید سپس در ظرف بریزید و بهمراه برنج سرو نمائید.
 
 
 نکته ها:
 
برای این خورش بهتر است از گوشت گوسفند استفاده کنید.

اگر پس از پخت آب خورش زیاد بود کمی حرارت را بالا ببرید تا آب اضافی آن بخار شود.

دلیل استفاده از چوب دارچین بجای پودر دارچین به این علت است که رنگ خورش تیره نشود.

در صورت تمایل میتوانید چند عدد لیمو عمانی همراه با اضافه کردن خلال بادام اضافه کنید.

انتهای پیام/ص

دیدگاه شما

آخرین اخبار