مواد لازم :
آرد 1 پیمانه
پودر کاکائو 1/3 پیمانه
نمک 1/4 قاشق چایخوری
کره نرم شده 8 قاشق غذا خوری
شکر ریز 2/3 پیمانه
زرده تخم مرغ 1 عدد
شیر 2 قاشق غذاخوری
عصاره وانیل 1 قاشق چایخوری
کنجد تف داده شده 1 پیمانه
شکلات سفید 100 گرم
روش تهیه :
1. آرد، نمک و کاکائو را در کاسه ای مخلوط میکنیم.
2. کره و شکر را با همزن میزنیم تا به شکل کرمی لطیف درآید.
3. زرده را اضافه کرده و باز میزنیم.
سپس شیر و وانیل را اضافه میکنیم.
مخلوط آرد را اضافه کرده، کمی ورز میدهیم تا خمیری لطیف به دست آید.
خمیر را داخل نایلون، درون یخچال به مدت یک ساعت قرار میدهیم.
از خمیر کمی برداشته و کف دست گلوله میکنیم و در کنجد مغلطانیم.
داخل سینی فر که با کاغذ روغنی پوشانده ایم قرار میدهیم.
وسط هر شیرینی را کمی گود میکنیم.
دمای فر 160 سانتیگراد
زمان پخت 12 دقیقه
بعد از پخت و خنک شدن، گودی وسط شیرینی ها را با شکلات سفید ذوب شده پر میکنیم.
انواع شیرینی ایرانی و شیرینی سنتی - mamisite.com
دیدگاه شما