به گزارش شبنم ها،در راستاي توانمند سازي تيم هاي درمان اضطراري و پرسنل معاونت بهداشت، درمان و توانبخشي جمعيت هلال احمر، كارشناسان اين حوزه در نشستي دوروزه گردهم آمدند.
عباس خاكسارمعاون بهداشت،درمان و توانبخشي هلال احمر استان با اشاره به رويكرد آموزشي كارگاه هاي مذكور خاطرنشان كرد اعضا تيم ها از استانهاي سمنان،ايلام،كرمانشاه،كردستان،چهارمحال و بختاري،البرز، تهران وهمدان در اين نشست گردهم مي آيند و ساختار ارائه خدمات بهداشت روان و بهداشت محيط در سوانح را مورد بحث و بررسي قرار مي دهند.
وي آشنايي با شرح وظايف بهداشت محيط و مباحث بهداشت روان و شناسايي گروه هاي هدف درزمان بحران را از مباحث تدريس در اين دوره عنوان كرد و گفت براي حمايت در زمان بحران بايد قبل از وقوع بحران گروه هاي آسيب پذير و گروه هاي هدف شناسايي شوند، ملاحظات روانشناختي و تحقيقات لازم بر روي آنها انجام بپذيرد تا در زمان پاسخگويي بتوانيم جوابگوي نيازهاي آنها باشيم.
عباس خاكسار از برگزاري اين دوره بصورت دو كارگاه جداگانه سخن گفت و آموزش را لازمه آمادگي تيم هاي درمان اضطراري ذكر كردوافزود اين معاونت بصورت ساليانه براي تيم هاي اضطراري سناريومانور ميداني طراحي نموده و در مناطق فرضي به اجرادر آورد.
دكتر عليخاني مدير كل بهداشت ، درمان و توانبخشي جمعيت هلال احمر نيز با اشاره به مفاد آيين نامه بهداشت و درمان و نحوه گردش اطلاعات در اين حوزه گفت ساختار ارائه خدمات بهداشتي و درماني درزمان بحران مشخص گرديده و لازم است تيم هاي درمان اضطراري در چهار چوب اين ساختار فعاليت نموده و با برگزاري مانور و حفظ آمادگي بتواند در زمان بحران پاسخگوي نياز هايي درماني منطقه باشد.
وي با اشاره به فعاليت ديگر سازمانها در هلال احمر، سازمان هاي امداد ونجات، داوطلبان و جوانان را به بالهاي جمعيت هلال احمر تشبيه نمود و افزود با حركت هماهنگ متوازن اين بالها است كه چرخ جمعيت به حركت در مي آيد.
لازم بذكر است تيم هاي درمان اضطراري با حضور در مناطق محروم كامياران كردستان، قصر شيرين كرمانشاه و خنداب اراك چندين بار اقدام به مانور هاي ميداني نموده است و با اعزام پزشك عمومي به مناطق مذكور، محرومين اين مناطق را به رايگان معاينه و دارو هاي لازم را نيز در اختيار آنها قرار داده است.
دیدگاه شما