به گزارش شبنم ها به نقل از خبرگزاری تسنیم از همدان، محمد ابراهیم الهی تبار در آیین گشایش یازدهمین نمایشگاه سراسری صنایع دستی استان همدان اظهار داشت: استان همدان پایگاه بسیاری از هنر و صنایع دستی است و امروز شهر لالجین به عنوان قطب سفال کشور توانسته نه تنها برای بخش اعظمی از مردم این شهر بلکه برای مردم دیگر شهرهای استان نیز شغل ایجاد کند.
وی افزود: امروز بزرگترین منبتکاران و تولیدکنندگان صنایع چرم، فرش و دیگر صنایع دستی در همدان فعالیت میکنند و به همین دلیل استان همدان به پایگاه صنایع دستی تبدیل شده است.
معاون استاندار همدان تصریح کرد: امروز برگزاری نمایشگاه صنایع دستی در کنار برگزاری همایش میر سید علی همدانی پدیده فرهنگی بزرگ است که موجب معرفی ویژگیهای تاریخی و صنایع دستی این استان در کشور میشود.
الهی تبار گفت: امروز تحقق اقتصاد مقاومتی با توجه به شرایط ویژه اقتصاد کشور در گرو توجه و ترویج صنایع دستی در ایجاد اشتغال، صادرات و ارزش افزوده است که باید نگاه ویژه به این مقوله مهم شود.
وی تاکید کرد: استفاده از ایدههای نو در خلق صنایع دستی، نیاز سنجی مشتریان صنایع دستی و همچنین شناخت عوامل گسترش صادرات صنایع دستی میتواند در روند توسعه و ایجاد اشتغال پایدار و صادرات موثر باشد.
معاون استاندار همدان با بیان اینکه ترویج صنایع دستی به عنوان شغلهای پایدار میتواند موجب رونق اقتصادی و تحقق اقتصاد مقاومتی شود، گفت: کارگاههای صنایع دستی با سرمایههای اندک قابل ایجاد است که این امر مهمترین مزیت برای تقویت و توسعه این صنایع در راستای ایجاد اشتغال است.
الهی تبار با بیان اینکه رویکرد ما باید ترویج صنایع دستی باشد گفت: برگزاری همایش میرسیدعلی همدانی فرصتی مغتنم برای معرفی جایگاه صنایع دستی همدان است.
وی تصریح کرد: صنایع دستی ابزاری برای انتقال فرهنگ اصیل ایرانی است و امسال نیز نامگذاری سال به نام عالم برجسته میر سید علی همدانی از طرف سازمان جهانی یونسکو فرصتی برای معرفی شاخصه های فرهنگی استان همدان به وجود آورده است.
معاون استاندار همدان افزود: میر سید علی همدانی از عالمان فرهیختهای است که علاوه بر معرفی و اعتلای اسلام در آسیای صغیر موجب ترویج صنایع دستی و هنر ایران زمین در این منطقه شده است.
الهی تبار افزود: میرسیدعلی همدانی از شخصیتهای برجستهای است که در زمان حیات خود خدمات شایانی به اسلام و بشریت داشت که توانست با 700 نفر از عارفان، فرزنگان و شخصیتهای بزرگ موجب اعتلای دین اسلام شود.
وی گفت: امروز برخی از هنرهایی که این عالم برجسته در آسیای صغیر ترویج داده همچنان پابرجاست که هنر شالبافی، سفال و بافندگی از جمله این هنرها است.
انتهای پیام/
دیدگاه شما