به گزارش شبنم همدان به نقل از سلام بانو :
شما را با روش تهیه این چیز کیک آشنا میکنیم
مواد لازم:
پودر بیسکویت سبوسدار دو پیمانه
شکر قهوهای دو قاشق سوپخوری
نمک ۴/۱قاشق چایخوری
پودر بادام دو قاشق سوپخوری
پور زنجبیل نصف قاشق چایخوری
کره آب شده شش قاشق سوپخوری
طرز تهیه:
فر را با حرارت ۱۷۵ درجه سانتیگراد روشن میکنیم. کف قالب کمربندی ۲۲ سانتیمتر را با فویل پوشانده و مواد لایه زیرین را با هم مخلوط کرده و کف قالب میریزیم و با پشت قاشق پرس میکنیم و مواد را به سمت دیواره قالب هدایت میکنیم. قالب را در فر به مدت ۶ تا ۸ دقیقه میپزیم سپس از فر خارج کرده و در جای خنکی قرار میدهیم. درجه فر را به ۱۶۰ درجه کاهش داده تا برای پخت چیز کیک آماده باشد. داخل ظرف مناسبی که گنجایش قالب چیز کیک را داشته باشد آب جوش ریخته و در فر میگذاریم. پنیر خامهای و شکرها را با درجه متوسط همزن به مدت ۳ دقیقه زده پوره کدو را اضافه و مخلوط میکنیم. سپس تخممرغها را با فاصله یک دقیقه اضافه و مخلوط مینماییم. خامه و وانیل را هم افزوده و یک دقیقه میزنیم، حالا ادویهها را به همراه نمک داخل مواد میریزیم. خمیر آماده را داخل قالب روی سطح بیسکویتی ریخته و کمی به دیواره قالب ضربه میزنیم تا حبابهای داخل آن خارج شود. قالب را به ظرف آبجوش داخل فر منتقل میکنیم و به صورت بن ماری به مدت ۵۵ تا ۶۵ دقیقه میپزیم. پس از پخت فر را خاموش کرده و میگذاریم چیز کیک در فر خاموش با در بسته به مدت یک ساعت خنک شود. پس از آن قالب را بیرون آورده و روی پنجره سیمی به مدت دو ساعت خنک میکنیم. کمر بند قالب را باز کرده و آن را با فویل به مدت یک شب داخل یخچال میگذاریم و در آخر فویل را بر داشته و به ظرف سرو منتقل کرده و تزیین میکنیم.
مواد لازم داخل چیز کیک:
پنیر خامهای ۹۰۰ گرم
شکر ریز ۴/۳ پیمانه
شکر قهوهای نصف پیمانه
پوره کدو حلوایی دو پیمانه
تخممرغ چهار عدد
خامه دو و نیم قاشق سوپخوری
وانیل مایع یک قاشق سوپخوری
دارچین یک و نیم قاشق چایخوری
زنجبیل یک و نیم قاشق چایخوری
نمک یک و نیم قاشق چایخوری
جوز هندی ۴/۱ قاشق چایخوری
میخک ۴/۱ قاشق چایخوری
ادویه گراماسالا ۴/۱ قاشق چایخوری
نکته:
این چیز کیک را در ظرف پلاستیکی به مدت چهار روز در یخچال و برای دو ماه در فریزر میتوانید نگهداری کنید.
انتهای پیام/ص
دیدگاه شما